Terug naar Nieuws

Speelweek-20 (VTTL 2023-2024)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Wetteren B - Sint-Pauwels C: 4-12

(D2, D4, E0, E4) - (C6, D4, D4, D6)

 

Deze wedstrijd werd bij het bekendmaken van de kalender meteen vervroegd op vraag van Wetteren en terecht! Sinds wanneer wordt er competitie gespeeld in het Paasweekend? 

Toch was het voor de thuisploeg een huzarenstukje om een voltallige ploeg op de been te krijgen. Ze hebben namelijk te kampen met een paar langdurig geblesseerden. Bovendien moest vaste waarde Patrick Gurny dan ook nog doorschuiven naar de A-ploeg waardoor de zoon Arno Gurny zijn plaats moest innemen. 

Onze C-ploeg nam van meet af aan de wedstrijd in handen om die nooit meer af te geven. Het was een herboren Carlo Goossens (D4) die het meest tegenstribbelde. In januari had hij pas een pacemaker laten inbrengen. Het leek op een verrijzenis, de week voor Pasen, door 3 wedstrijden te winnen. Het was wachten op de Redbull vleugels van Steven om hem een halt toe te roepen. Onze captain verloor op zijn beurt van E0-speler Tim Baeyens, waardoor de winstverdeling voor Sinpals mooi verdeeld werd: zowel Filip, Wannes, Steven als Peter pakten 3/4.

Terug naar Nieuws