Terug naar Nieuws

Speelweek-20 (VTTL 2023-2024) (1)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Sint-Pauwels A - Rooigem E: 6-10

(C0, C2, C2, C2) - (C2, C2, C2, C4)

 

In een match tussen 2 middenmotors in het klassement zit het verschil hem vaak in de details. Vraag dat maar aan Jeffrey Suy. Onze allround sportman heeft al heel het seizoen moeite om wedstrijden af te maken en ook thuis tegen Rooigem was het weer hetzelfde liedje. Meedoen, zeker, voorkomen tijdens de sets, ja! Maar een set, laat staan een match afmaken is oh zo moeilijk voor hem. Hij bleef dan ook met 0 op 4 achter zaterdagavond. Wat een verschil met onze kopman Jorik, waarbij je steeds het gevoel hebt dat, als hij een tandje bij steekt, meteen een tegenstander kan overklassen. Jo 'Waldner' scoorde 4 op 4 tegen de stroppendragers. Onze eigen jeugdproducten, Stef en Fred, startten beiden met winst. Vooral de match tussen Frederik en Nico Pieters was een thriller van formaat. Jammer genoeg konden ze alle 2 hun niveau niet aanhouden en verloren ze alle resterende partijen.  

 

Sint-Pauwels B - Zele B: 8-8

(C4, C4, C6, C6) - (C0, C2, C4, E6)

 

Zele zakte met een onuitgegeven selectie af naar Sinpals. Enkel 'good old' Pierre De Schoesitter tekende als vaste waarde van hun B-ploeg present.

Bij onze B-ploeg was Theo bijzonder gemotiveerd en liet dat ook merken, vooral tegen C0-speler Stefan Neyt, liet hij geen spaander heel van zijn tegenstander. En ook in een partij tussen 2 materiaalspelers tegen Lars en Pierre liet hij enkel kruimels over aan de Zelenaars. Theo zorgde er in zijn eentje met zijn full monty voor dat onze B-ploeg een gelijkspel kon afdwingen. Zoals te verwachten viel, won iedereen met gemak van de E6-speler. Junior Milan kon er nog 1 wedstrijd aan toevoegen door Lars De Nul te verslaan. Captain Kurt had voor het 9de punt kunnen zorgen, maar 3 matchpunten tegen Pierre bleken onvoldoende om de veteraan op de knieën te krijgen. De 5 laatste punten van de wedstrijd gingen verloren: 10-12 in de belle.

 

Rooigem-Gent I - Sint-Pauwels D: 9-7

(D6, D6, D6, E0) - (E0, E2, E2, E4)

 

Een beetje bizarre wedstrijd die voor een zure nasmaak zorgde bij onze D-ploeg. Het gevoel dat er veel meer in zat op bezoek bij Rooigem, overheerste achteraf. 

Onze jongens waren echter veel te slap aan de wedstrijd begonnen. Jelle en Jarne konden enkel winnen van E0-speelster Inge De Zutter. Zo stond het al 6-2 halfweg. Dan weet je dat het moeilijk wordt om nog iets te rapen, maar onze jongens hielden het beste voor het einde, want Marc Segers en Arne wonnen hun laatste 2 partijen. Enkel Jelle bleef een beetje onder zijn niveau acteren en ook Jarne kon niet overtuigen, al won onze captain in een prestigeduel wel de laatste partij van de avond na een spannende vijfsetter. Jarne, Arne en Marc wonnen dus 2 matchen, Jelle pakte slechts 1 op 4. Deze wedstrijd was eigenlijk een mooie weerspiegeling van onze D-ploeg hun seizoen. Nipt verliezen met het gevoel dat de tegenstanders zeker niet beter waren dan hun.

Terug naar Nieuws