Terug naar Nieuws

Speelweek-16 (VTTL 2023-2024)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

QLT Gent A - Sint-Pauwels A: 15-1

(B6, C0, C0, C2) - (C0, C2, C2)

 

Onze A-ploeg kon slechts 3 beschikbare spelers opstellen bij het bezoek aan QLT Gent. De fiere leider stond wel op zijn sterkst en dat vertaalde zich in zware verliescijfers. Bart kon de forfaitnederlaag voorkomen na winst tegen de Pool Kuznia. Met wat meer geluk hadden de cijfers milder kunnen zijn. Er werden nog 5 belles gespeeld, maar deze gingen allemaal verloren. Zo konden Fred en Stef jammer genoeg niet scoren.

 

Olsene A - Sint-Pauwels B: 11-5

(C2, C6, C6, C6) - (C4, C4, C6)

 

Ook onze B-ploeg moest dit weekend een verplaatsing maken met 3 spelers. Opvallend hierbij was dat de plaatselijke kopman Dirk Bombeeck geen enkele keer kon scoren. Stijn en Theo deden er elk nog een zege bij. Kurt bleef steken op 1 overwinning. Van spanning was er ook in deze wedstrijd weinig sprake. Op de zolder bij Olsene als bezoeker een competitiewedstrijd gaan spelen is ook geen pretje, zeker niet als er 2 matchen tegelijk plaatsvinden.

 

Sint-Pauwels C - HNO Assenede A: 4-12

(C6, D4, D4, E2) - (B6, C2, E0, E0)

 

Het stond in de sterren geschreven dat Assenede de competitie in 3de C zou domineren, gezien de kwaliteit aan spelers waarover ze beschikken. Zoals verwacht is het vroegere TASS zaterdagavond dan ook kampioen gespeeld. B6-speler Brecht Nuytinck kende een rustige avond, enkel Milan kon hem een setje afsnoepen. Ook C2-speler Pieter Olieux scoorde een full monty, al had Steven wel de kans om hem de das om te doen, maar onze captain had aan 10-8 in de belle niet genoeg om de winst over de streep te trekken. E0-speler Leander De Clercq is aan een wel heel uitzonderlijk seizoen bezig, enkel Yves kon hem de baas. Ook Milan moest zijn meerdere erkennen. Invaller Marc S, vocht ondanks een opspelende maag voor wat hij waard was. Jammer genoeg moest hij 2x nipt in de belle de duimen leggen. Yves 2/4, Milan en Steven 1/4 zorgden voor de winstverdeling.

 

Sint-Pauwels D - Gemo B: 5-11

(D6, E0, E2, E2) - (C6, D0, D6, D6)

 

Dat Gemo A forfait gaf in 2de provinciale speelde absoluut in het nadeel van onze D-ploeg. De opstelling van Gemo B had er anders ongetwijfeld helemaal anders uitgezien. Tot overmaat van ramp, speelde een oude heupblessure weer op bij Joeri. Desondanks knokten onze jongens  voor wat ze waard waren, maar de 2 bezoekende kopmannen bleken te sterk voor ons 4-tal. Opvallend was dat er geen enkele vijfsetter werd afgewerkt. Joeri en Peter wonnen elk 2 maal, Jarne kaapte 1 winstmatch weg. Jelle kon niet scoren. 

Terug naar Nieuws