Terug naar Nieuws

Speelweek-16 (VTTL 2022-2023)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Sint-Pauwels A - Wetteren A: 12-4

(B6, C0, C2, C2) - (C0, C2, C4, C4)

 

Onze eerste ploeg liet een vlotte zege noteren in de thuiswedstrijd tegen Wetteren. Een sterke 4-0 start zette hen meteen in de fauteuil om nadien op cruise control de match uit te spelen. Frederik lijkt helemaal terug te zijn na zijn blessure. Zouden de ontstekingsremmers er voor iets tussen gezeten hebben? Al kan je 5x 1/d op 2 manieren interpreteren. Waardoor de darmflora ook stevig gestimuleerd werd... Daar kan Jeffrey nog een poepje van ruiken!

Ook kopman Tom liet zich op geen foutje betrappen, al moest hij in zijn laatste match tegen Jonathan De Bruyn, na de nodige sjansballetjes heen en weer,  tot de 5de set wachten om zijn full monty kleur te geven.

Captain Stef en verhuizer Jorisman zorgden beide met 2 zeges voor een uiteindelijke totaalscore in de ruime winst.

 

Sint-Pauwels B - Merelbeke E: 7-9

(C4, C4, C4, C6) - (C2, C2, C4, E4)

 

In de klassieke opstelling zou het voor ons B-team een pittige avond worden tegen het talentvolle Merelbeke E. Na een valse start met verlies van Stijn en Ronny, werden de bordjes weer gelijk gehangen door Kurt en Milan. Dat werd nadien nog eens netjes overgedaan met een 4-4 stand tot gevolg halfweg. Captain Kurt en youngster Milan voelden zich duidelijk in hun sas. Ronny had na zijn medische ingreep nog niet de extra versnelling in huis om echt dreigend te kunnen zijn, terwijl Stijn misschien wel last had van 'zware benen' na een avondje pintelieren. Zij konden in de tweede helft enkel winnen van E4-speler Stijn De Wolf. Kurt speelde nog 2 goeie matchen maar kon het niet meer afmaken. Milan kon wel de scalp pakken van C2-speler Jan Van der Wouden. Maar het was bij Merelbeke Hierro Vandoorn die voor iedereen te sterk bleek. Waardoor de nipte 7-9 cijfers op het wedstrijdblad verschenen.

 

Sint-Pauwels C - QLT Gent D: 15-1

(D0, D4, D4, D6) - (E0, E0, E2, NG)

 

Na een vurige start waarbij Peter een 0-2 achterstand en Wannes een 1-2 achterstand wisten om te zetten in winst, was eigenlijk het spannendste van de avond achter de rug. Het klasseverschil was te groot, waardoor de hekkensluiters in 3de A al snel tegen een 8-0 achterstand aankeken. Bij de Gentenaars kwam het meeste weerwerk van Peter Van Bocxstaele, die in 3 belles het onderspit moest delven. Het was uiteindelijk Glenn Roeland die voor QLT de eer wist te redden tegen Peter. Opvallend was dat Glenn blijkbaar fan is van Jan met de Pet, maar niet wist dat je eigenlijk niet met hoofddeksel mag spelen in competitie .Bij de bezoekers trad er ook een Georgische non-classé aan die liever een Rus tussen zijn broodje wou leggen dan een Frankfurter Wurst.

 

 

 

 

Terug naar Nieuws