Terug naar Nieuws

Speelweek 14 (VTTL 2023-2024)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Stekene C - Sint-Pauwels A: 11-5

(C0, C0, C2, C2) - (C0, C2, C4, C6)

 

Een halve reservenploeg moest voor de A-ploeg op zoek naar punten bij de buren in Stekene. Tot overmaat van ramp had Jeffrey zich op donderdag tijdens de Sporta-wedstrijd bezeerd aan de rug, waardoor hij eigenlijk niet had mogen starten. De pijn verbijtend probeerde hij het toch tegen beter weten in, om na 2 non-matchen toch de handdoek in de ring te gooien.

Tijdens de eerste 8 partijen kon enkel kopman Tom de maat nemen van Stijn Wullaert: 7-1 halfweg. Dan weet je dat het niet meer goed komt en toch... Na de pauze werden er door het forfait van Jeffrey slechts 6 wedstrijden meer afgewerkt, waarvan onze jongens er 4 wonnen en 2 verloren in de belle. Joris won van C2 spelers Lucas Van Hauwermeiren en Stijn. Tom klopte Manu De Puysselaer en ook Milan toonde zich de betere van Stijn. Door dit verlies doet Stekene weer haasje over in het klassement en blijft onze A-ploeg in het klassement in de middenmoot hangen.

 

Eikenlo A - Sint-Pauwels B: 6-10

(C2, C4, C4, D0) - (C4, C4, C4, C6)

 

Mooie winst van onze B-ploeg op bezoek bij Eeklo. Bij de thuisploeg trad Erwin Stulens aan, die in een (ver) verleden nog aangesloten was bij Sinpals in de Sportacompetitie. Blij weerzien dus, toch van onze kant, want Erwin kon voor Eikenlo geen enkele match binnenhalen. 

Onze kerels namen de Eekloose stier meteen bij de horens en temde het beestje al voor halfweg, met dubbele winst voor zowel Theo, Kurt als Ronny: 2-6. Na de pauze sloeg ook de diesel van Stijn aan die ook nog 2x zegevierde. Theo en Kurt maakten met hun derde individuele zege van de avond de 10 vol. Zo parkeert onze B-ploeg zich perfect in het midden van het klassement.

 

Sint-Pauwels C - Ronse B: 13-3

(D4, D4, D4, E4) - (E0, E0, E6)

 

3 punten in cadeauverpakking van Ronse, de 2de in de stand. Door een karrevracht onbeschikbaarheden in de A-ploeg moesten alle spelers doorschuiven. Bovendien blesseerde de 4de man zich nog in een partijtje voetbal vlak voor het afreizen naar het Waasland, waardoor ze slechts met 3 present tekenden.

Geen spanning dus in deze wedstrijd. Yves en Wannes pakten 3/3, Steven 2/3 en invaller Walter 1/3.

 

Sint-Pauwels D - QLT Gent B: 2-14

(D6, E0, E2, E4) - (D0, D2, D4, E6)

 

Ook hier was er weinig spanning over de afloop, het niveauverschil tussen beide ploegen was gewoon te groot, al deed Peter zijn stinkende best om er toch nog iets van te maken. Bij de bezoekers werd het verschil zelfs gemaakt door Michel Catteeuw, een E6-speler. Pas enkele maanden geleden terug herbegonnen met tafeltennis, maar duidelijk gebrand om een mooie rentree te maken. Tot dusver lukt dat aardig door van geen enkele E-speler te verliezen. Al hing dat tegen Arne wel aan een zijden draadje. De captain van de D-ploeg is aan een sterk seizoen bezig en gesteund door een horde supporters, leek hij ook op weg naar winst tegen de bezoekende E6-speler, maar 4 matchballen bleken onvoldoende om het af te maken. Uiteindelijk zorgde Peter dus voor de enige winstmatchen. Jelle, Jarne en Arne konden niet scoren.

Terug naar Nieuws