Terug naar Nieuws

Speelweek-12 (VTTL 2019-2020)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

12e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

Salamander B (B6-B6-C0-C0) - A-Ploeg       8 - 8 

 

Karel Piron                               3

Jorik Maes                              2

Stefan Snellinckx                     2

Bart VD Nieuwenhof                1

 

Over een gelijkopgaande wedstrijd gesproken … Tussenstanden 2-2, 4-4 en 7-7 bewijzen dit ten volle.

En toch, bij een 5-7 stand in ons voordeel, dachten we dat de punten reeds binnen waren.

Het was vooral de sterke plaatselijke kopman (B6-speler Wito Hoeben) die stokken in de wielen stak want hij was goed voor een knappe 4 op 4.

Captain Stefan presteerde uitstekend ondanks het ongetwijfeld zware personeelsfeest de dag voordien … Maar dé uitblinker van de avond was ongetwijfeld Karel die zelfs zonder training opnieuw een 3 op 4 liet optekenen. Je mag er niet aan denken indien hij toch zou kunnen trainen.

Door dit gelijkspel is het behoud opnieuw een stapje dichterbij.

 

 

B-Ploeg – Nova A (B6-C0-C2-C4)                          7 - 9

 

Tom Van Den Broeck                3

Jeffrey Suy                            2

Koen Van De Walle                   1

Ronny De Boom                         1

 

7-9 … de meest ondankbare verliesscore.

Door de onbeschikbaarheden van Frederik (papa geworden), Joris en Guy waren we verplicht om aan te treden in een ongewone opstelling.

Tegen één van de topploegen in de reeks hebben we onze huid duur verkocht. Getuige hiervan was het einduur van de wedstrijd nl. 23:45h !!!

Hét kantelmoment waren de wedstrijden bij een 6-6 tussenstand. Zowel Koen als ondergetekende verloren in een belle na heel wat winstkansen in ons voordeel … Jammer maar helaas.

Tom en Jeffrey deden wat ze konden maar ook zij moesten buigen voor een verbluffend sterk spelende bezoekende kopman (B6-speler Tim Wauters).

 

 

C-Ploeg – HNO Assenede A (C6-D2-D2-D4)          14 - 2

 

Kurt Beghyn                             4

Theo Klomp                              4

Stijn De Boeck                        4      

Filip Mortier                           2

 

Probleemloze zege tegen de hekkensluiters.

Volgens de klassementen waren de bezoekers op papier kansloos maar toch, je weet maar nooit.

Zowel Kurt, Theo en Stijn lieten zich op geen foutje betrappen. Enkel Filip moest twee partijtjes toegeven aan de bezoekers. Voor de wedstrijd had hij echter reeds een halve marathon in de benen …

 

 

Olsene A (C4-C6-D0-E6) - D-Ploeg             11 - 5

 

Marc Franckaert                      2

Peter Daems                            1

Yves Depre                              1

Steven Ruys                             1

 

Verslag captain Steven:

 

Op verplaatsing bij co-leider Olsene viel er voor onze D-ploeg weinig te rapen. Ook al stonden de halve West-Vlamingen niet compleet, de kans op puntenwinst zat er nooit in. Daarvoor was het verschil tussen de letters van de persoonlijke klassementen te groot.

Onze D-ploeg trad voor het eerst dit seizoen aan met 4 D-spelers. Marc F vierde zijn rentree na lang blessureleed. In de heenronde speelde hij enkel de eerste match mee, tegen ... Olsene. Hopelijk blijft het frêle lichaam van Marc nu gespaard van pijn. Hij was wel de enige die nog een extra match kon meepikken.

Opvallend was dat we voor de 3de keer dit seizoen samen speelden met de ploeg van de Sint-Niklase voorzitter Harry Van Daele, ondanks het feit dat zij niet in onze reeks staan.

 

 

 

 

Ouwegem A (D6-D6-E0-NG) - E-Ploeg                  10 - 6

 

Walter Deprez                        2

Dries Geusens                         2

Arno Segers                                     1

Hans Pauwels                            1

 

Beide ploegen speelden in een onuitgegeven samenstelling.

Bij de thuisploeg werd als 4e speler een R(ecreant) speler opgesteld, bij onze ploeg deed Arno na zovele weken zijn debuut.

Zoals verwacht kon Arno (nog) geen potten breken. Hopelijk is hij in de komende weken toch nog bereid om onze ploegen te versterken want het zal nodig zijn.

Bij een 8-6 tussenstand was een gelijkspel nog mogelijk maar dan verloren zowel Arno en Walter met bijna identieke 3-0 cijfers en was de nederlaag een feit.

 

 

F-ploeg – Gent D (E4-E4-E6-E6)          5 - 11

 

Sven Peeters                           2

Erik De Caluwe                        2

Jarne Van De Walle                 1

Leen Vandenberghe                  0

 

Verslag Erik:

 

Deze wedstrijd tegen de leider, met dezelfde klassementen, maar duidelijk ondergeklasseerd, was een aangename ontmoeting. Wij hebben ons verweerd zoals een duivel in een wijwatervat.

De start was goed, zowel youngster Jarne als ouderdomsdeken Erik wonnen terwijl Leen en Sven verloren en was het 2-2. Was er een stunt in het vooruitzicht...nee, het werd zelfs 2-9 in plaats van 4-7, want zowel Sven als Erik verloren in een vijfsetter.

Leen kwam wat tekort (helemaal geen schande !) en Jarne zag een 2-0 voorsprong teloor gaan en verloor ook in een vijfsetter...jammer. Bij tussenstand 3-11 gaven Sven en Erik het beste van hunzelf, en wonnen beiden in een  vijfsetter. Met uiteindelijk een behoorlijke 5-11 einduitslag.

Was een leuke, sportieve en gezellige avond, en werd afgesloten met lekkere bolletjes in tomatensaus, en hier was Jarne de absolute kampioen !!!

Terug naar Nieuws