Terug naar Archief

VRIENDENWEDSTRIJD ST-PAUWELS – VALAARHOF : OM TER

Door Testtest Met 0 Commentaren

  

Het idee voor deze vriendelijke ontmoeting is ontsproten op de jongste nieuwjaarsreceptie bij Metalen Galler. Gelukkig hadden collega Jo Lenaerts (van TTK Valaarhof uit Wilrijk) en ondergetekende niet té diep in de champagne-glazen gekeken, zodat beiden zich de afspraak nog konden herinneren de volgende dag … .

Op woensdag 26 augustus dan het wapenfeit. Daarvoor blééf ik maar telefoontjes krijgen van Jo, die steeds maar meer spelers ging meebrengen. Zo kwamen wij dan uiteindelijk, na rondbellen met hulp van de jeugdverantwoordelijken Robin en Stefanie, OOK tot 10 kleine negerkes om te spelen.


Ik weet niet hoe U zich voelt als u een bepaald aantal mensen moet krijgen op een bepaalde plaats, en dan nog liefst op een bepaald uur, maar die avond om 19.30u had ik zo'n gevoel van “I love it when a plan comes together!”. Mijn avond kon dus al niet meer stuk.

De ploeg-indeling liep ook vrij vlot : de D-spelers kwamen uit in “Belgische” opstelling, maw. 4 tegen 4, en de E's en F'n werden ondergedeeld in 2 “Katholieke” ploegen (3 tegen 3 + 1 dubbel dus).

En wat op voorhand zeer onzeker was, namelijk of 20 spelers uit maar liefst 3 verschillende verbonden, en dan nog eens uit 2 verschillende provincies, wel tegen even sterke spelers zouden uitkomen, is die avond wonderwel gelukt! Kunt u NOG een evenwichtigere uitslag hebben dan deze ?! :


St-Pauwels A- Valaarhof A : 8-8

St-Pauwels B- Valaarhof B : 5-5

St-Pauwels C- Valaarhof C : 5-5!


Van een Vriendelijke uitslag gesproken! :)


De sfeer tijdens en na de match was ook zeer leuk. Spijtig voor onze Antwerpse bezoekers dat we geen Bollekes in huis hadden, maar het andere aanwezige gerstenat werd evenzeer gewaardeerd. Vooral door de pas met Valaarhof gefusioneerde ploeg van URS, die waren overgestapt van het Antwerpse Handelsverbond. Verdere details zullen we om diplomatische redenen maar achterwege laten, nietwaar Marc, Johnny, Gerard en Philippe? Het zal waarschijnlijk weer puur toeval zijn, maar DAT waren dan de spelers van de C-ploeg, waartegen speelden : Hugo, (toekomstige competitie-speler?) Arno V.O. en ondergetekende.


En “for the record” ook nog even de andere ploeg-indelingen :

In de A speelden Hendrik, Steven, Laurens en Stefanie tegen Jo L., Jo V., Eddy en Johnny.

In de B speelden Bert D., Jelle en Niels tegen Bert C., Leo en Ludo.


Tussen pot en pint werd al afgesproken om dit volgend jaar nog eens over te doen. Steeds welkom, Valaarhof!

 

Terug naar Archief