Terug naar Archief

Verslag van Tom Vercruyssen na behalen van titel C-ploeg

Door Administrator Met 12 Commentaren 102x bekeken

Hallo ploegmaten,

 

Gisterenavond tijdens het naar huis rijden wel heb ik wel iets leuk meegemaakt ….

 

Aan het licht (???.... den Dries???) stond een reporter die me even wou interviewen (???) …. over het (bijna) gepasseerde seizoen! Ik uiteraard vol enthousiasme …. doe maar!

 

T.V.: Hallo Tom, bedankt dat je me opgepikt hebt voor een interview ….

Tom Vercruyssen( = captain): Graag gedaan … ik heb nog een ritje voor de boeg naar Dendermonde en dat doe je best met (minstens) twee …. trouwens …. over mijn ploeg kan ik toch niet zwijgen J!

 

T.V.: Proficiat met jullie titel!!!

Tom Vercruyssen: Dank je … we hebben hem wel verdiend denk ik …. sterke spelers die op de gepaste tijd het tandje konden bijsteken …. spijtig van de anticlimax vanavond door dat de tegenstrever niet kwam opdagen, maar dat hebben we ruimschoots gecompenseerd door Wauters (= lees:Theo!!!), en vele sympathisanten die ons een warm hart toedragen! BEDANKT!!!

 

T.V.: Was het vanzelfsprekend?

Captain: Natuurlijk niet …. het bestuur had mij begin dit seizoen opgedragen om er alles aan te doen om een titel te bemachtigen in 2° provinciale (belangrijk voor de club bij eventueel zakken van de B-ploeg …. wat die uiteindelijk ook niet gaan doen hé!!!!!!!), maar dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan … ik vroeg direct naar “BUDGET” … maar daar had het bestuur zoals overal geen oren naar … aangezien ze de voltallige Sint Pauwels familie over dezelfde kam wilden scheren (=GEEN (extra) geld!!!) …. ze hebben me wel twee nieuwe spelers toevertrouwd!!!??? Ik een beetje verdrietig: Bedankt bestuur maar wat moet ik daar mee??? ….

 

T.V.: Ging dit makkelijk om die in te passen in je ploeg?

Captain: Natuurlijk niet …. uiteraard is het zo als bij elke topcoach/captain niet makkelijk deze in te passen … hoe gaan ze zich integreren (?)…..  hebben ze voldoende kwaliteit (???) … kunnen ze de cultuur van Sint Pals aan die ik steeds hoog in het vaandel draag??? … kortom ik heb het bestuur beloofd dat ik er alles aan zou doen om er 1 homogene ploeg van te maken!!! …

Bij het eerste samenzijn had ik er direct vertrouwen in … Nele kennende als partner van Guy … ik wist direct dat ik die ruimte moest geven om haar eigen capaciteiten (op tafeltennisgebied) te laten ontwikkelen …. wat meer dan fantastisch is gelukt met een verliesmatch of VIER dit jaar … en dan had je een (ex) bestuurslid van een concurrerende  ploeg (weliswaar … op de terugweg (=de ex-ploeg)) die het voor elkaar kreeg om maar acht matchen te verspelen … als je dit dan aanvult met onze “brave”  steeds positief denkende, jeugd geëngageerde, Sint pals mindspraakwaterval (the Lau), een een andere Sin Pals mindende spraakwaterval (niet altijd volgens het boekje (Stekkie( = het dialect blijft belangrijk) …. en een naar  Antwerp uitgeweken Sin Palseneer (Jef) + het bestuurslid dat zich altijd voor de club smijt (Ronny), soms aangevuld met een echt talent (TomVDB.), of een ouder talent (Kurt), … of een vergeten talent (Jorik) … en ik die er probeerde elke match te zijn en in het begin ook enkele keren heb mogen meedoen … tot mijn ziekte (waar ik nu nog steeds tegen worstel …. ) maar CAPTAIN titel heb ik nooit afgegeven!!!!.

 

T.V.: Blijkbaar ging de C-ploeg door jouw hart?

Captain: Gij wilt me laten wenen hé!!!!!

 

T.V.: Tuurlijk niet ….. maar je hebt je hart verloren aan deze ploeg?

Captain: Het is zo’n leuk team die supportert voor elkaar en die elkaar raad en daad bij staat wanneer het nodig is/was, maar  er ook de riem aflegt wanner de match voorbij is …. we hebben maar twee alcoholiekers in de ploeg die iets drinken na de match … voor de rest was “SPRITE” den drank!!!

 

T.V.: Hoe nu verder ….???

Captain: Ik weet dat mijn team zonder mij nu verder kan (en heb er vertrouwen in!!!!!) …..en een permanente plaats in eerste tot de mogelijkheden hoort …. wat mezelf betreft …. stoppen op een hoogtepunt (met een titel) is fantastisch …. dus stoppen op een hoogtepunt fantastisch J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

T.V: Bedankt voor de lift!

Captain: Geen probleem .. en straks nestel ik mij zeer dicht bij mijn vrouwke …. wat die ook steeds op prijs stelt J !!!!!!! ( …. en dat ga ik blijven doen!!!)

Terug naar Archief