Terug naar Archief

Verslag nummer 2 ....

Door Tom Vercruyssen Met 0 Commentaren

hier nog een klein verslagske ….

 

 

Allez lap …. hier zit ik dan weer …. (met plezier denk ik maar zeker tevreden!)

 

Een verslagske te tiepen van een fantastisch team!!!

 

Tzal niet gemakkelijk worden dus wat ik nu ga doen …. (raar voor een verslaggever) …. ik begin met een goeie 10 minuten niets te tiepen (jullie moeten dus ook even stoppen met lezen dan hé … anders had dit geen zin!?) …

 

De reden dat ik 10 minuten niets ging tiepen is niet zover te zoeken …. Stekkie(nes) had gezegd geen uitspraken te doen want anders komen die weer in het verslag (…. en ik kreeg ook nog de vermelding … want gij onthoud dat allemaal J …. ja Stekkie …. dat is waar!!!)….. dus effe geen woorden!

 

Dan maar over naar het feit van deze speeldag … Merelbeke E kwam op bezoek en onze vroegere trainer (bijna 30 jaar geleden) Dirk De Bosschere (“Bossie” voor de vrienden ….) had mij laten weten dat hij van de partij ging zijn als speler. 
Nog een klein weetje(???)  ….. hij (Bossie) heeft er voor gezorgd dat er 25 jaar geleden eens een knappe verschijning kwam meetrainen als recreant (die BTW hard kon meppen!) … maar (dat deerde niet) ik was direct verkocht …. heb toen al mijn dinges (…. charmes!!!) in de sporthal gesmeten en … nu nog steeds is zij de schattigste, mooiste, liefste, beste mama (der zullen der nog wel zijn hoor!) … maar bovenal mijn allerliefste echtgenote!!! (ik kan nog wel effe doorgaan met alle goeds te vertellen over mijn vrouwke …. maar het blijft een sportverslag J).

 

Dus “Bossie” was er maar hij had ook enkele goede ploegmaats meegebracht (…. niet de opstelling die we verwacht hadden maar Merelbeke is nu eenmaal een grote club met veel “wissel” mogelijkheden) … ons team was een beetje gewijzigd (op vraag) …. maar uiteraard niet verzwakt! Beghino, The Lau, De Jef & Stekkie(nes) gingen dit klusje wel klaren!

Stekkie verloor zijn eerste match tegen een altijd moeilijk te bespelen Alan maar dan hebben mijn ploegmaats effe doorgetrokken naar 11-1 … De Jef was dan weer in de “mood” (dixit zijn eigen lieve vrouw) om nog een partijtje te verliezen tegen een zeer goed spelende Nico,  maar daar was Stekkie weer tegen Jo en die heeft hij naar huis geknald (… zijn uitspraken waar hij in het begin van de avond zo voorzichtig mee was …. konden niet uitblijven … en ja ik heb ze weer onthouden …. “zo mogen ze me er elke week een paar voorschotelen” …. ik heb er hier een paar ballen (door)gemept die zeker tegen 300/uur door de muur zouden kunnen vliegen …. en het was nog waar ook (“live” meegemaakt!) … Stekkie  …. je was “outstanding” net zoals de rest van onze ploeg … eindstand 14-2!!! Bedankt Kurt, Laurens, Jeffrey en Stekkie!!!

 

Ik wil in mijn verslagske ook nog enkele andere mensen bedanken …. eerst en vooral Nele voor het doen van de bar (en ondertussen mee ondersteunen van je ploeg), Guy voor je fantastische “Zandwichen”, de talrijke supporters, de sportieve ingesteldheid van iedereen (er is weer niet gevochten J) … ook F & G ploeg + tegenstrevers!!!

 

Als afsluiter … als je denkt dat er in de zaal alleen enkele topmatchen werden afgeleverd dan vergissen jullie zich … in de “Smash Bar” werd er (op dat moment) ook een partijtje afgeleverd op hoog niveau …. “ONS” talent Matteo (goed 2 jaar) kwam daar in actie met een ander “spelend” kind (Makkertje) …. aangezien Guy … zoals we allemaal weten een fantastische opslag heeft met voldoende zijspin enz…. werd dit perfect gedemonstreerd / nagebootst door onze jongste telg … ondertussen tijdens zijn wedstrijd had hij de buitenlandse echtgenote van Steven nog uitgewuifd met een koele Engelse “Byeeeee” … je moet het maar doen op twee jaar …. en kort daarna (in 1 vloeiende beweging) weer een opslag te forceren met voldoende zijspin zodat de Guy er niets van kon bakken … dat beloofd!!!

 

En om den avond volledig positief af te sluiten kregen we het nieuws binnen uit Diest waar de A-ploeg een schitterende prestatie had neergezet …. PROFICIAT!!!!

Trouwens aan alle Sin Palse ploegen!!!

 

En “Bossie”  die zag dat het nog steeds goe was in Sin-Pals (hij heeft trouwens een zeer verdienstelijke match gespeeld (niets gewonnen …. maar soit)…. alleen Kurt wilde hem geen belle geven!).

 

Toen ik tevreden naar huis zou gaan (met mijn allerliefste) …. en goeiedag ging zeggen tegen mijn voortreffelijke ploegmaats kreeg ik er nog ene te horen van onze enterteener …. “Captain (!!!) …. wanneer kom je terug spelen na je ziekte (bedankt voor zoveel bezorgdheid … van meerdere mensen trouwens!) … we hebben nog iemand nodig met een “vuil” palet … maar anders steek ik die van mij volgende week wel eens in de “MOOR” …???

Mijn antwoord: Bedankt Stekkie nu weet ik hoe ik mijn verslagske moet afsluiten … Zijn antwoordt ….. VERDOEMME!!!

 

Nog een fijne zondag en aansluitend een fijne werkweek (waar ik ook terug mag aan starten …. gelukkig!).

 

Tom

Terug naar Archief