Terug naar Archief

Speelweek - 9 (VTTL) (1)

Door Ronny De Boom Met 0 Commentaren

 

9e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

Deze speelweek werd overschaduwd door het overlijden van speler Kevin Colpaert (TTC Eikenlo en ex-Rooigem speler) tijdens de wedstrijd in Landelijke Eeklo A – Merelbeke A.

A-Ploeg – Crawford Gent E (C4-C4-C6)  15 - 1  

Kurt Beghyn    3/3
Karel Piron    3/3
Stefan Snellinckx   3/3
Tom Van Den Broeck  2/3

Beide thuiswedstrijden op zaterdagavond waren wedstrijden tegen ploegen met 3 spelers. Onze A-ploeg had in tegenstelling met onze B-ploeg hier geen last (motivatie) van en won overtuigend met ruime 15 – 1 cijfers. Enkel Tom verloor 1 wedstrijd (tegen C4-speler Stef Trenson).

B-ploeg – St. Niklase A (C2-C4-D4)  8 - 8  

Jeffrey Suy    2/3
Robin De Boom   2/3
Guy Meerschaut   0/3
Hendrik Van Belleghem  0/3

In een wedstrijd die op voorhand als een formaliteit werd aanzien zorgden de Klaasjes voor een heuse verrassing. Met 3 spelers (zonder kopman Michael Heyninck en een D4-invaller) haalden ze zelfs een gelijkspel !!!
Vooral bezoeker Theo Klomp was zeer overtuigend en won al zijn partijen. Ook de bezoekende D4-speler (Kristof Van Mol) was bij de pinken en won 2 partijen.
 

Denderleeuw A (C2-C4-C6-C6) - C-Ploeg  6 - 10

Frederik Van Hoyweghen  4
Tom Vercruyssen   3
Peter Daems   2
Jorik Selis    1

Tweede opeenvolgende zege met dank aan Frederik die op een voorbeeldige wijze het kopmanschap opnam (zoals in de goeie ouwe tijd). Na een tussenstand van 2-2 ging het snel naar 3-9 en waren de punten binnen.
Door deze overwinning zullen de meeste degradatiezorgen wel opgelost zijn.
Voor Jorik was het eveneens een interessante en leerrijke avond op aardrijkskundig vlak (Denderleeuw ligt niet vlakbij Gent namelijk).

Zele B (C2-C4-C4-D0) - D-Ploeg  13 - 3

Laurens Raes   1
Filip Mortier   1
Marc Franckaert   1
Stijn De Boeck   0

Ons D(ream) – team kon niet stunten tegen de kampioenen in spe. Dit is zeker geen schande als je de samenstelling bekijkt van dit Zele-team (Mathieu Van Damme, Jan Deckers, Marc Neus …). Dit is een ploeg die ook in 2 e provinciale aan de kop speelt.
Toch te vermelden dat thuisspeler Mathieu Van Damme zijn eerste (2) wedstrijden verloor in 3 e provinciale dit jaar. Hiervoor zorgden Marc en Filip.


Lobos C (D6-D6-E0-E4) - E-Ploeg  10 - 6  

Matthys Paelinck   2
Niels Koklenberg   2
Marcel Franckaert   1
Erik De Caluwe   1

Ook ons E-team moest aantreden tegen de leiders in de reeks. Na een verdienstelijke strijd moesten zij toch het onderspit delven.


F-ploeg BYE

    

Melsele H (E6-NG-NG-NG) - G-Ploeg  5 - 11  

Jelle Koklenberg   4
Odiel Oosterlinck   3
Joeri Vercauteren   2
Guy Koklenberg   2

Mooie zege met Jelle en Odiel als uitblinkers.

 

Terug naar Archief