Terug naar Archief

Speelweek - 22 (VTTL) (4)

Door Administrator Met 12 Commentaren 102x bekeken

22e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

Rooigem-Gent C (B6-B6-B6-C0) - A-Ploeg                      10 - 6

 

Karel Piron                               2

Stefan Snellinckx                     2

Robin De Boom                         1

Christophe Horemans               1

 

Door deze nederlaag eindigen we nog onverwacht op de 9e plaats wat betekent dat er eventueel nog eindronden moeten afgehaspeld worden om het behoud in Landelijke te verzekeren. Door de 2 late algemene forfaits in 2e Nationale is het mogelijk dat deze eindrondewedstrijden niet moeten gespeeld worden, maar toch … Zo zie je maar dat het spreekwoord met die beer nog altijd van kracht is …

Maar veel belangrijker (en spijtiger) betekende deze wedstrijd ook het afscheid van onze beste speler in de clubgeschiedenis Karel Piron. Alhoewel, hopelijk kan hij toch nog aantreden indien de eindrondewedstrijden dienen afgehaspeld te worden …

Bedankt Karel voor de vele topjaren samen met jou ! Jouw komst betekende een echte boost voor de club en hopelijk kunnen we dit verlies opvangen de volgende jaren.

 

 

 

Temse A (C4-C4-C4-C6) - B-Ploeg                        6 - 10

 

Tom Van Den Broeck                3/4

Ronny De Boom                         2/3

Kurt Beghyn                             2/4

Guy Meerschaut                       2/4

 

Bij het begin van het speeljaar was er een terechte vrees voor degradatie in deze toch wel sterke reeks. Uiteindelijk eindigen we op een mooie 4e plaats wat toch wel een groot succes mag genoemd worden.

Thuisspeler Kevin Foubert was opnieuw out-standing en verloor enkel een setje van Guy. Het moet gezegd dat de thuisploeg niet op volle sterkte aantrad (zonder Wesley en Andy) en ook (ex B0-speler) Paul Weyten speelde met een rugblessure waardoor hij ook niet over al zijn mogelijkheden kon beschikken. Deze zege is dan ook normaal te noemen.

Volgend jaar wordt 1e provinciale een sterke reeks en betekent dat er elke week een topper op het programma staat (incluis de confrontatie met onze C-ploeg).

 

 

 

 

C-Ploeg – Aaigem A (C4-C6-E4)                 13 - 3

 

Theo Klomp                              3/3

Laurens Raes                           3/3

Stijn De Boeck                        2/3

Jeffrey Suy                            1/3

 

Ze hebben het klaargespeeld: geen enkele nederlaag t/m de 22e speelweek ! Chapeau voor deze ploeg.

Reeds VOOR de wedstrijd zat de sfeer er al goed in want Theo zorgde ervoor dat de kernspelers van deze ploeg konden genieten van een aantal “topgerechjes”.

Ook na de wedstrijd kon er gesmuld worden van de overheerlijke loempia’s bereid door Steven en echtgenote. Wat een avond !!!

Ook de bezoekers uit Aaigem lieten zich niet onbetuigd en brachten champagne en chocolade voor de kampioenen mee. Klasse !!!

Nog iets om trots op te zijn: 4 spelers (Nele, Theo, Laurens en Stijn) van St. Pauwels eindigen in de top-10 van de reeks met Nele als absolute speerpunt op de 1e plaats.

Op 9/5 wordt er tegen Merelbeke C gespeeld om de algemene kampioen van 2e provinciale te bepalen.

Volgend jaar zal het andere koek zijn maar door de fantastische ploeggeest in deze ploeg is zelfs een mogelijke degradatie geen enkel probleem.

 

 

 

 

D-Ploeg – Meteor D (E0-E4-E4-E4)            16 - 0

 

Nele Van De Voorde        4

Filip Mortier                  4

Peter Daems                  4

Ewoud Jacobs                 4

 

 

Ook de D-ploeg sloot het seizoen in stijl af. 16-0 cijfers met maar 2 verlies-sets, dat zegt voldoende. Captain Filip kon ook nog eens (door het afhaken van Kathleen) beschikken over Nele Van De Voorde … Als je dan als bezoekende ploeg met enkel E-spelers moet aantreden tegen dergelijke thuisploeg …

Deze ploeg heeft dus de verwachtingen volledig ingelost met een 3e plaats en ook hier heeft St. Pauwels de primus van de reeks nl. Filip.

Door de reorganisatie van 1e provinciale zal ook 3e provinciale heel wat sterker worden en wordt het voor deze ploeg een uitdaging om minstens even goed te doen.

 

 

 

E-Ploeg – Madelon C (D0-D0-D2-D4)                     1 - 15

 

Steven Ruys                   1

Bram Geerinck                0

Arno Segers                            0

Marc Segers                  0

 

Tegen een sterk Madelon had onze E-ploeg geen enkel verhaal en was het onze “giant-killer” Steven die de forfaitcijfers vermeed.

Het was bij het begin van het seizoen reeds geweten dat het moeilijk zou worden en dat werd het ook. Deze degradatie is geen drama maar hopelijk kan er volgend jaar wel weer een homogene, vaste ploeg samengesteld worden die in 4e provinciale mooie resultaten kan neerzetten.

 

 

 

F-Ploeg- Hof Ter Burst B (E2-E4-E4)           9 - 7 

 

Joeri Vercauteren                   2/3

Matthys Paelinck                      1/3

Niels Koklenberg                     1/3

Jelle Koklenberg                      1/3

 

Het is erg opvallend dat deze speelweek er heel wat ploegen forfait gaven of met 3 spelers aantraden. Ook Hof Ter Burst was in dit bedje ziek.

Ook onze F-ploeg zal moeten aantreden op de eindronden (9/5) om het behoud (eventueel) te verzekeren. Tegenstander is Galmaarden E.

Wat het resultaat ook is, volgend jaar zal er ook voor deze ploeg getracht worden een homogene, competitieve ploeg op te starten.

 

 

G-Ploeg – De Pinte D (E4-E6-E6-E6)           8 - 8          

 

Sven Peeters                           4

Bert Dombree                         2

Arne Jacobs                                     2

Leen Vandenberghe                  0

 

 

Mooie afsluiter tegen toch één van de topploegen van de reeks.

Sven (mooie 4 op 4), Bert en Arne zorgden voor het gelijkspel.

Voor deze ploeg MOET er niets maar hopelijk kunnen we volgend jaar via een ideale mix van jong en oud verder bouwen en een aantal jeugdspelers opleiden om door te laten stromen naar de hogere ploegen.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Archief