Terug naar Archief

Speelweek - 22 (VTTL) (2)

Door Ronny De Boom Met 0 Commentaren

 

22e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

De laatste speelweek was voor TTC Sint-Pauwels een voltreffer.
De A-ploeg won de superbelangrijke wedstrijd tegen Gullegem C waardoor onze ploeg op een 9 e plaats eindigt. De E-ploeg won in Sint-Niklase en promoveert hierdoor naar 3 e provinciale !!!!

A-ploeg – Gullegem C (B6-C0-C2)  10 - 6 

Karel Piron    2/3
Frederik Van Hoyweghen  2/3
Christophe Horemans  1/3
Stefan Snellinckx   1/3


Wat op voorhand aanzien werd als een gevaarlijke klip om te omzeilen werd uiteindelijk een formaliteit. De bezoekers zakten  met een onvolledig team af naar de “hel van het Noorden” waardoor er om 19:45h reeds 8-0 cijfers op het bord stonden. Weg spanning en een zekere 9 e plaats tot gevolg.
Er moet nog wel een eindrondewedstrijd gespeeld worden (thuis tegen gouwgenoot Zele A), maar door het forfait van Geelse B is het behoud zo goed als zeker.
Dit behoud is uiterst verdiend want zonder de tijdelijke onbeschikbaarheden van Christophe en Karel was er nooit sprake geweest van enig degradatiegevaar.
Nog een laatste maal knallen tegen Zele A en het seizoen kan nog schitterend afgesloten worden …


B-Ploeg – Galmaarden B (C2-C6-C6-D0)   10 - 6

Tom Van Den Broeck  4
Kurt Beghyn    3
Ronny De Boom   3
Arno Segers    0


Een beetje onverwacht traden de bezoekers van Galmaarden B wel voltallig aan en konden zelfs rekenen op de diensten van David Defrère.
De overwinning kwam nooit in het gedrag omdat Tom (mooie afsluiter met een 4 op 4), Kurt en Ronny (elk 3 winstpartijen) te sterk waren voor de jeugdige bezoekers.
Arno verdedigde zich meer dan verdienstelijk maar kon uiteindelijk geen partijtje winnen.
Uiteindelijk eindigde de B-ploeg op een 7 e plaats wat toch een beetje onder de verwachtingen is.


Hamme C (C4-C6-C6-D0) - C-Ploeg  6 - 10  

Laurens Raes   4
Jeffrey Suy    3
Sander Koklenberg   2
Guy Meerschaut   1

Mooie afsluiter van het speeljaar !!! Laurens was opnieuw beresterk maar DE verrassing was toch wel Sander die 2 x kon zegevieren (winst tegen C6-spelers Mike D’Hollander en Willy Delattre). Van een  topprestatie gesproken van Sander als E2-speler !!!
Onze jongens van de C-ploeg mogen fier zijn op de 3 e stek welke recht geeft op een eindrondewedstrijd tegen Stekene C voor een mogelijke bijkomende stijger naar 1 e provinciale !!!


Sint-Niklase C (D2-D2-D4-D6) - D-Ploeg  8 - 8

Peter Daems   3
Yves Depre    3
Jorik Selis    2
Matthys Paelinck   0

Tegen de Klaasjes die nog moesten vechten tegen de degradatie werd er een verdienstelijk gelijkspel uit de brand gesleept. In een onuitgegeven samenstelling waren Peter en Yves de uitblinkers.
Ook onze D-ploeg kan terugblikken op een sterk seizoen. Spijtig genoeg waren Kruibeke B en Stekene E te sterk voor ons.


Sint-Niklase D (E0-E2-E2-E4) - E-Ploeg  2 - 14  

Stijn De Boeck   4
Filip Mortier   4
Ewoud Jacobs   3
Steven Ruys    3

In dit rechtstreeks duel tegen St.-Niklase D voor de 2 e plaats waren de eindcijfers meer dan duidelijk. Natuurlijk was onze ploeg dusdanig versterkt (met Stijn, Filip, Ewoud en Steven in 4 e provinciale !!!) dat deze overwinning wel te verwachten was.
Door deze zege zal onze E-ploeg volgend jaar aantreden in 3 e provinciale wat voor hen een nieuwe uitdaging betekent.


Tass B (D4-D6-E2-E4) - F-ploeg  14 - 2  

Stefanie Van Hoyweghen  1
Marc Segers   1
Joeri Vercauteren   0
Guy Koklenberg   0

Gelukkig voor onze F-ploeg waren de schaapjes al een tijdje op het droge want anders was het nog spannend geworden voor het behoud.
Tegen een sterke thuisploeg konden enkel Stefanie en Marc éénmaal zegevieren.
Het seizoen wordt afgesloten met een gedeelde 9 e plaats (samen met HNO B) en werden de verwachtingen (behoud) ingelost.


Hamme F (E0-E4-E4-E4) - G-Ploeg  11 - 5

Nele Maes    3
Bert Dombree   1
Yasmine Peeters   1

Tegen de onbetwistbare kampioenenploeg kwamen er meer dan verdienstelijke 11-5 verliescijfers op het bord. Zeker als je moet aantreden met 3 spelers is dit nog een mooi resultaat. Dit kan voornamelijk op het conto van Nele geschreven worden want zij was goed voor een 3 op 4. Uiteraard was ze tegen de plaatselijke kopman (ex C-speler Bart Van Couwenberghe) niet opgewassen.
Yasmine won van E4-speelster Ilse De Wilde.
Het eindresultaat was en is voor onze G-ploeg minder van belang maar toch is een laatste plaats teleurstellend. Revanche volgend jaar !!! Dit kan uiteraard alleen bewerkstelligd worden door voldoende interesse en beschikbaarheid van de spelers.

 

Terug naar Archief