Terug naar Archief

Speelweek - 20 (VTTL) (4)

Door Administrator Met 12 Commentaren 102x bekeken

20e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

Oostende A (B6-C0-C0-NG) - A-Ploeg                           6 - 10

 

Guy Meerschaut                       3

Tom Van Den Broeck                3

Stefan Snellinckx                     2

Christophe Horemans              2      

 

Door deze overwinning is het nu zeker dat onze A-ploeg volgend jaar opnieuw in Landelijke zal aantreden. De thuisploeg maakte het ons niet zo moeilijk want zij traden aan met een (blijkbaar échte) NG-speler. In de heenwedstrijd traden ze nog aan met de supersterke Engelsman Anthony Barella … Dat scheelde wel een slok op de borrel.

Positief was de alweer sterke prestatie van Guy en ook Tom VDB kon zeker overtuigen en onderstreepte hiermee dat hij volgend jaar zijn plaatsje in de A-ploeg verdient. Naast Stefan, Frederik en Robin alweer een door ons opgeleide jeugdspeler die doorgroeit naar de A-ploeg. Daar doe je het als club voor !!!

 

 

 

 

Gemo A (B2-C0-C0-C2) - B-Ploeg                         10 - 6

 

Kurt Beghyn                             2

Jeffrey Suy                            2

Robin De Boom                         1

Ronny De Boom                         1

 

In een zeer gelijkopgaande wedstrijd trokken we uiteindelijk toch nog aan het kortste eind. De reden hiervoor was de fenomenale metamorfose die thuisspeler Davy De Ghein onderging. Na zijn (eerder flauwe) wedstrijd tegen Jeffrey won hij na een bijna onoverbrugbare achterstand toch zijn tweede partij. Vanaf dan was er geen houden meer aan en won hij zijn volgende partijen op een spectaculaire wijze. Als je als ploeg kan beschikken over een ex A-speler in 1e provinciale dan is puntengewin uiteraard uiterst moeilijk. Maar toch … er had meer ingezeten. Kurt en Jeffrey waren de besten en “De Bomen” waren goed voor elk één winstpartij.

 

 

 

C-Ploeg – Madelon B                16 – 0 Forfait

 

 

Kampioen spelen zonder te spelen … dat is spijtig. Het gevoel om de 9e overwinning binnnen te rijven en kampioen te worden ontbrak spijtig genoeg. Maar het belangrijkste is dat deze ploeg het vooropgestelde doel (nl. promotie naar 1e provinciale om eventueel het degraderen van de B-ploeg op te vangen) schitterend heeft kunnen waar maken. Dikke proficiat voor de vaste kern (Theo, Nele, Laurens, Stijn en Jeffrey) maar ook voor captain Tom die door gezondheidsproblemen te weinig kon spelen.

Na de wedstrijd vloeide de cava rijkelijk en smaakte de (door Theo voorziene) kampioenentaart overheerlijk.

Volgend jaar zal het “gene kattenpis” zijn want aantreden in de eengemaakte reeks 1e provinciale betekent een echte uitdaging voor deze ploeg. Door ervaring en een uitstekende teamspirit kan je echter heel wat bereiken !!!

 

 

 

D-Ploeg – Buggenhout B (E0-E0-E0-E4)                15 - 1

 

Filip Mortier                  4

Ewoud Jacobs                 4

Yves Depre                    4

Peter Daems                  3

 

 

Bijna forfaitcijfers in een wedstrijd die voor aanvang van de laatste 2 wedstrijden een tussenstand van 14-0 vertoonde. Duidelijker kan het klasseverschil niet zijn. Peter verloor de enige partij in een spannende belle die uiteindelijk verloren ging met 9-11 cijfers.

Gelukkig konden we opnieuw rekenen op een fitte Ewoud (onmiddellijk goed voor een 4 op 4) en was de ploeg nog eens compleet. Filip (alweer een 4 op 4) en Yves (ook mooie 4 op 4) waren ook duidelijk bij de les.

Dit maakt nogmaals duidelijk dat in deze reeks er 3 ploegen duidelijk bovenuit staken nl. Gemo C, Sleidinge B en St. Pauwels D !!!

 

 

E-Ploeg – Buggenhout A (D0-D4-D4-D4)     3 - 13

 

Bram Geerinck                3

Sander Koklenberg                   0

Niels Koklenberg            0

Matthys Paelinck            0

 

Ook de E-ploeg moest aantreden tegen Buggenhout maar zij waren heel wat minder aan het feest dan onze D-ploeg. Enkel Bram kon heel wat tegenwerk bieden en verloor enkel van de bezoekende kopvrouw Sandra Van Den Velde wat zeker geen oneer is.

 

 

 

F-Ploeg- Kruibeke D (D6-D6-NG)                 9 - 7 

 

Steven Ruys                            2/3

Jelle Koklenberg                     1/3

Marc Segers                           1/3

Marcel Franckaert                   1/3

 

Tegen een onvolledig aantredend Kruibeke D kon onze F-ploeg nog eens zegevieren. Matchwinnaar Steven bewees nogmaals zijn waarde voor deze ploeg. Door deze overwinning is de degradatie nog afwendbaar.

 

 

G-Ploeg -  Kruibeke E (E2-E2-E4-E4)          5 - 11          

 

Arne Jacobs                                     2

Jonas De Breuck                      2

Bert Dombree                         1

Hugo Ghesquière                      0

 

 

Tegen een op papier veel sterkere tegenstander kwamen er toch verdienstelijke 5-11 verliescijfers op het bord. Het waren vooral de jongeren (Arne en Jonas), die beiden elk een E2 en E4-speler konden verslaan, die het voortouw konden nemen. Dit is hoopvol voor de toekomst.

 

 

 

 

 

Terug naar Archief