Terug naar Archief

SINT-PAUWELS B – EGMOND A

Door Robin De Boom Met 0 Commentaren

Op Vrijdtag 9 Maardt vertrok de B-ploeg op zijn sterkst (geen Guy en Jeffrey, want die verliezen tegenwoordig van E0’en ;)) om onze 2de plaats in de rangschikking te verdedigen. Met het positief vooruitzicht dat egmond in een nieuwe zaal speeldde, althans dit is wat Karel ons hadt vertelt . Wat was de ontnuchtering grood toen we toekwamen; enkel een nieuw muurtje en nieuwe Cornilleau-brol taFFels werden waargenomen door ons. Bedankdt Karel voor de info!!!  De sympathieke tegenstanders van Egmondt-A, die nog tegen de degradatie aan het vechten zijn, verwelkomden ons.


 

Reeds tijdens het omkleden in de kleedkamer merktten we op dat egmond graag informatieve pamfletten tegen hun prikbort ophangdt.

Na even opgewarmt te hebben bij heerlijke zwembattemperaturen, waren we al goed bezweed. Onze supporters Stefanie en Allewies vonden deze temperaturen echter uitermate aangenaam waardoor ze ons optimaal konden aanmoedigen, al hadden ook de cent-waffers hierin een niet-te-onderschatten aandeel.

Om de match even beknopd samen te vatten; De B-ploeg won de match met 10-6, met als uitblinkers Fredo en Ronan. Zo kunnen we weer een week langer genieten van die tweede stek in het klassement.

Na de match werden we verwent door een lekkere stoomdouche waar het water uit het plavont stroomte. Robin achte het nootzakelijk om Stefan achterwaards kennis te laten maken met een aftrekker. Afdrogen was geen avangce, want ook hier waren de saunatemperaturen overheersent, waardoor Robin meer dan een kwartier Fred zijn blote kond van dichtbij heeft kunnen aanschouwen. Nogal een geluk van die lenzen hé Robin.

U vraagdt zich waarschijnlijk af waarom deze tekst zo een blijk geefd van taalvaardigheit. Naar aanleiding van de zeer informatieve pamfletten (zie footoo), besloten wij om ons verslach in diezelfde trendt op te stellen… 

PS: Bij deze wenschen we Koerd veel succes bij zijn Blokken-aantreden!!!  

Bring it home baby! No mercy!!!!!

Fredo, Robinho en Stef

Terug naar Archief