Terug naar Archief

Sint-Pauwels A - Rooigem C

Door Robin De Boom Met 0 Commentaren

Zaterdagavond 2 februari speelden Sint-Pauwels A en Rooigem C de topper in 1e provinciale B. Het titelduel lokte heel wat volk naar de Hel. Er werd zelfs gesuggereerd dat de heren Novak Djokovic en Goran Ivanisevic aanwezig zouden zijn, maar dit bleek slechts een gerucht…

Na de 9-7 nederlaag in de heenronde, hadden we een 10-6 overwinning nodig om over Rooigem naar de eerste plaats te springen, of beter, een 10-2 overwinning (Er deed ene Luc Van Bogaert mee, weet u wel). 'Mission impossible' dus,  al kregen we even hoop na de eerste 2 wedstrijden: Karel versloeg vlot Kevin Colpaert, Thomas serveerde Nico Panis naar huis. Even later stonden we terug met beide voeten op de grond: Kurt was kansloos tegen Tycho Dejonghe, Guy speelde zeer sterk tegen Luc, maar moest toch het hoofd buigen in 4 sets.  Thomas ging door op zijn elan en gunde Kevin geen set, maar de andere 3 wedstrijden gingen met 0-3 verloren. Halverwege stond het 3-5.

Het laatste beetje hoop verdween na de volgende 2 matchen: Karel kreeg les van Luc (wat kan die man pingpongen!), Thomas speelde een sterke match tegen Tycho, maar bleek uiteindelijk niet opgewassen tegen de kogels van laatstgenoemde. Daarna speelde Kurt zijn beste wedstrijd van het seizoen en versloeg Nico met droge 3-0 cijfers. Guy moest in de belle de zege aan Kevin laten. Karel nam nog revanche voor zijn nederlaag in de heenronde tegen Tycho, maar de resterende wedstrijden gingen verloren.

Na een kleine 4 uur spelen stond de 5-11 eindstand op het scorebord. Het was een sportieve wedstrijd, waarin we op onze waarde geklopt werden door een versterkt Rooigem. Tegen de basisploeg hadden we waarschijnlijk wél een kans gehad, maar daar kopen we uiteraard niks mee.

Door de nederlagen van eerste achtervolgers Temse en Ronse blijven we veilig op de 2e plaats, met een voorsprong van 6 punten. De eindronde zal beslissen of we van een jaartje landelijke mogen proeven.

 

Bedankt aan alle supporters voor de talrijke opkomst… Sinpals is the best!

 

Terug naar Archief