Terug naar Archief

Sint-Pauwels A - Berlaar C

Door Karel Piron Met 0 Commentaren

In 1918 werd in Panama ene Edward Aloysius Murphy geboren. Een gewoon persoon, zoals er 13 zijn in een dozijn, tot hij de befaamde Wet van Murphy formuleerde en wereldberoemd werd: “Als er iets mis kan gaan, dan gaat het ook mis”. Gisterenavond werd deze wetmatigheid jammer genoeg nog maar eens bevestigd…

Met Berlaar C als tegenstander in onze 1e wedstrijd in landelijke, kregen we een op papier haalbare kaart voorgeschoteld (B6 C0 C0 C2), en mochten we hopen op winst. Het werd ook een zeer gelijkopgaand duel (sets: 33-34), maar het was een net-niet-avond. De helft van de wedstrijden werd beslist in de 5e set, allemaal gingen ze verloren.


Brute pech, of een gebrek aan ervaring, wie zal het zeggen? Feit is dat we een sterke wedstrijd speelden, en met wat meer meeval, zullen de puntjes wel volgen. De ontgoocheling was uiteraard groot, maar een overheerlijke pita en enkele glazen gerstenat later was deze alweer doorgespoeld.


Tot slot nog een woordje van dank voor onze uitzinnige schare supporters. Jullie brachten alweer een ongelooflijke ambiance in de Hel van het Noorden, een voetbalmatch was er niets tegen!


Blauw blauw ... Sinpals !!



 

Terug naar Archief