Terug naar Archief

Round-up D(ream)-team

Door Steven Ruys Met 0 Commentaren

De korte verplaatsing naar hekkensluiter Tass sloot onze heenronde af. De verwachte overwinning kreeg al heel snel vorm en bij een 1-9 tussenstand was de klus al snel geklaard. Deze, overigens heel sympathieke, ploeg heeft duidelijk niet het spelerspotentieel om zich in derde te handhaven. Als je ziet dat hun A-ploeg van 3de naar 2de is gestegen, hun B-ploeg van 4de naar 3de is gepromoveerd als kampioen en hun C-ploeg (onze tegenstanders) als 4de ploeg in 4de ook naar 3de is gestegen, weet je dat het moeilijk wordt om het behoud te verzekeren.

Uiteindelijk werden er duidelijke 2-14 cijfers op het bord geschreven met een verliespartij voor Marc S. en Hendrik die het kalm aandeed met een polsblessure. Zo sluiten we de heenronde af op een gedeelde tweede plaats (met De Pinte) na het (ongenaakbare?) Hamme D. Top drie met eventueel een eindronde zit er dus zeker in. Opgelet, in de terugronde oogt ons programma een stuk moeilijker met lastige uitmatchen tegen de rechtstreekse concurrenten Hamme én De Pinte. Bovendien zijn ook de weekspeeldagen op Egmont (thuis 8-8) en op Melsele (int bovenzolken) niet te onderschatten.

Bij deze wens ik alle lezers een prettig jaareinde, vreugdevolle kerstdagen, veel winterpret, goei feesten en een glorierijk 20-10.

Tot volgend jaar

SS

Terug naar Archief