Terug naar Archief

Full monty's bij de vleet

Door Karel Piron Met 0 Commentaren

Na het forfait van Galmaarden en de halve oefenmatch tegen onze C-ploeg stond met het bezoek van Egmont A onze eerste echte thuiswedstrijd op het programma. De goesting was er dan ook om er eens goed in te vliegen tegen deze niet te onderschatten tegenstrever uit Zottegem. Door de afwezigheid van kopman Geert De Moor kwamen we echter nooit in de problemen en werd het een avond met een hoog full-monty gehalte: zowel Kurt, Thomas als Karel lieten een voltreffer optekenen, waardoor het voor het talrijk opgekomen publiek een goedkoop drank-avondje werd. Door deze vlotte zege rukken we op naar de 2e plaats in het klassement, op 2 punten van het foutloze Sint-Niklaas.

 

Ook het Dream Team liet een vlotte zege optekenen: 13-3 tegen Denderleeuw B. Naast de full monty van Steve Stunt viel vooral de 3 op 4 van Tommeke op, die bovendien over uitstekende keeperskwaliteiten blijkt te beschikken. Ook eindigden liefst 8 van de 16 matchen in een vijfsetter, waardoor zowel Steven, Marc F. als Filip oprukken in het belleklassement en de ongenaakbaar geachte Stijn DB stilaan op de hielen zitten. Het worden nog spannende weken Stekkie!

 

Dé prestatie van de avond werd echter geleverd door de Rode Duivels. Toen Emile Mpenza na amper 8 minuten de 1-0 op het bord zette, groeide even de hoop op een Liersiaanse (of moeten we zeggen, Bevereniaanse) 6-0, maar dit was (voorlopig nog) te hoog gegrepen. Met 2-0 konden we echter ook leven, alsook De Kleine Generaal, die zich tijdens de wedstrijd meermaals dik maakte.

 

Met andere woorden: niets dan lachende gezichten gisterenavond. Aangevuld met lekkere bokes met kaas en preparé, liters gerstenat en drank van de maand Looza BACE leverde dit alweer een meer dan geslaagde avond op in Sinpals.

 

Karel.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Archief