Terug naar Archief

Eikenlo A- B-team

Door Guy Meerschaut Met 0 Commentaren
Hello everybody,
Eindelijk eens een verslagje van das B-team, waarschijnlijk met veel schreiffauten
Met een onuitgegeven kwartet vertrokken we van de hel van het noorden naar de hel van het Meetjesland. Onze kleine (Tom), den dikke (coach Theo), de bitch (Nellie) en nen pannekoek (ikke).
Daar aangekomen waren we den eerste, zoals gewoonlijk. 
De plaatselijke bevolking dacht eerst dat ttc St-Niklase moest spelen. verkeerd gedacht dus. De opstelling van de thuisploeg was 2xC0 en 2xC2. Zware dobber.
We hadden Tom gebombardeerd tot captain en iedereen zal het geweten hebben.
Theo en ik moesten eerst aantreden en zetten de stand op 1-1. Theo verloor zijn match na een zware thriller met 11-9 in de belle tegen Kamis. Dat beloofde voor den avond.
Tom en nellie pakten de respectievelijk Hoste en Blomme in (voor de kenners). Dikke prestatie. Daarna werd 2-4 na winst van Theo tegen de Poortere.
Een typische veteranenmatch met veel gevloek en gepingel langs beide kanten. Onze captain liet zich in de luren tegen Blomme en Nellie verloor de eerste set met 11-2 tegen Hoste.
Toen kwam coach Theo in actie en zei, als je topspinnen van hoste niet blokken moet je ze maar afkloppen. En zo geschiede. Kristof kreeg als het ware de film De kannonnen van Navarrone
over zich heen en kon de balletjes gaan zoeken. 3-5 na halverwege, een onverwachte voorsprong.
Na de koffiepauze stormde Tom over Kamis (die zou uiteindelijk 3 matchen winnen) met 0-3. rughand of voorhand, maakte niet uit. Geef maar sousiessen.
Nellie versloeg De Poorter en oeps 3-7 voor ons. Meetjesland in diepe rouw. Verloor tegen Hoste en ik won tegen Blomme 4-8. Nellie moest na een mooie partij de duimen leggen
tegen de sympathieke en sportieve Kamis. Tom stond gemakkelijk 0-2 voor maar kon uiteindelijk met 8-11 in de belle winnen. 
Joepie 5-9, de buit is binnen. Zouden Theo en ik ons nog kunnen opladen voor de laatste match? 
In een mum van tijd had ik den eerste set verloren met 11-3 en Theo den eerste gewonnen. Maar spijtig genoeg heeft onze coach weer verloren met 11-9 in de belle
en heb ik nog kunnen winnen in de belle. Persoonlijk had ik liever anders gezien en was de matchverdeling beter geweest.
Ongeveer de helft van de setten waren geeindigd op 9 of meer. De match duurde langer dan 4 uur
Onze andere captain (don Beghino) die thuis zijn vingers aan het afbijten was en secretaris (big Ron) die thuis zijn tenen aan het afbijten was (al geprobeerd maar niet gelukt) waren gelukkig.
Vooral ook omdat WB ook gewonnen had.
Nellie wou de rekening vragen maar kwam captain Tom en zei, nie onder mijn duiven schieten, das mijn job. En zo was hij geslaagd voor het examen.
Na lekkere bammekes zijn we blij huiswaards gekeerd en als laatste doorgegaan, zoals gewoonlijk
grt
makkertje dat de dag erna het kind mocht uithangen met Matteo
Terug naar Archief