Terug naar Archief

drie maal drie is negen

Door Testtest Met 0 Commentaren

Voor de derde keer speelde Sint Pauwels B 9-7 en voor de derde keer won het met deze cijfers. Mijn excuses dat nu reeds de spanning uit het verhaaltje gehaald wordt. 

Voor een niet nader genoemd persoon was het een speciale match. Hij keerde terug naar zijn roots waar hij heel wat mooie momenten beleefde. Hij was er dan ook op gebrand een mooi resultaat neer te zetten. Die hoop werd direct al een beetje de kop ingedrukt toen zijn leermeester Marc Neus hem een droge 3-0 aan de broek smeerde. Marc genoot er met volle teugen van en hij de Zeelse hoop op een punt of meer wakker houden tijdens de resterende wedstrijden.

De eerste helft van de partij was heel gelijkopgaand. 1-1, 2-2, 3-3 en 4-4. Bij Sint Pals speelde Robin twee fantastische partijen tegen Mathieu en Yordi (ex B6/B4). Marc Neus deed ook Jeffrey in het zand bijten met een droge 3-0 en papa Geerschout zocht naar zijn goede vorm. De tweede helft kantelde in ons voordeel en we gingen van 4-4 naar 5-7. Muy Geerschout kon de tot dan toe ongeslagen Marc Neus kloppen met zijn welbefaamde opslagen en topspinnen met veel effect. (af en toe kloptemem ook eens met zijn noppen om de tegenstander helemaal tureluur te maken). Robin verloor nipt van Stefan Neyt na de partij gedomineerd te hebben. Het was weer een spannende match zoals vaak tussen beide. Vervolgens zorgden Jeffrey en Mathy voor de twee overwinningen die ons op een geruststellende 5-9 voorsprong brachten. Voor Muy Geerschout was de klus geklaard en zo kon Stefan zijn tweede zege van de avond boeken. Robin klopte Marc de eerste twee setten van het kastje naar de muur, maar vergat de klus af te maken. 

Résumé : 7-9 : Robin(2), Guy(1), Jeffrey(3) en Mathy (3). Opdracht volbracht. 

Na de pingpong wachtte ons in de kantine van Zele een aangename verrassing. In tuperwaredozekes vonden we de boterhammen die de spelers van Zele een hele week hadden opgespaard van hun werk. Ze zagen er nog lekker uit en we stortten er ons op. Ze hadden een mooie verzameling aan de dag gelegd want ik denk dat het de eerste keer was dat we na de pingpong gene pitta zijn gaan eten (al had den Jef natuurlijk wel goesting). We gingen dan nog wat potten pakken met de Yordi in 'de trapkes op' en we gingen tegen den tweeën de trapkes af.

Tot wederziens

Terug naar Archief