Terug naar Archief

Clubkampioenschap dd. 05/05/2012

Door Ronny De Boom Met 0 Commentaren

 

VERSLAG CLUBKAMPIOENSCHAP SENIORS DD. 05/05/2012

Door 3 afzeggingen was het aantal spelers gereduceerd van 26 naar 23. Dit betekende dat er 3 poules van 5 spelers en 2 poules van 4 spelers waren.

Er konden al onmiddellijk een aantal grote verrassingen genoteerd worden:

- Jeffrey sneuvelde in zijn poule, Marc S. en Kurt gingen door
- Robin moest Bert en Thomas Soin laten voorgaan
- Jorik verkeerde in supervorm maar moest op het einde verstek geven omwille van een polsblessure, Stefan en Ronny gingen verder

Er dienden 2 voorwedstrijden (na loting) gespeeld te worden om uiteindelijk te kunnen overgaan naar de kwartfinales. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Thomas Soin tegen Kurt na een spannende wedstrijd. In de tweede wedstrijd trok Guy (tegen Tom VDB) aan het langste eind.

De kwartfinales waren:

- Stefan tegen Marc Segers met Stefan als winnaar
- Guy tegen Bert met Guy als winnaar
- Karel tegen Ronny met Karel als winnaar
- Frederik tegen Thomas Soin met Frederik als winnaar.

De halve finales waren:

- Stefan tegen Guy met Stefan als winnaar
- Karel tegen Frederik met Karel als winnaar

Te vermelden dat beide halve finales van een zeer hoog niveau waren en beslecht werden na super spannende wedstrijden. Frederik dwong Karel werkelijk tot het uiterste maar uiteindelijk was het toch Karel die zegevierde.

De finale was eveneens om duimen en vingers af te likken. Stefan was niet te veel onder de indruk van Karel en legde hem het vuur aan de schenen. Uiteindelijk was Karel toch te sterk en was als onze beste speler opnieuw clubkampioen. Stefan kon echter terugblikken op een zeer sterke prestatie !!!

Eveneens te vermelden waard was de sterke prestatie van (beginnend) jeugdspeler Jonas De Breuck. Hij gaf het goede voorbeeld om ook de andere (beginnende) jeugdspelers te overtuigen en aan te sporen om volgend jaar deel te nemen.

Het enige minpuntje was de te geringe opkomst. De afwezigen hadden duidelijk ongelijk want het was niet alleen hoogstaand maar ook super gezellig en plezant !!!
Hopelijk kunnen we volgend jaar meer spelers inschrijven !!!


 

Terug naar Archief