Terug naar Archief

Cavils®

Door Karel Piron Met 0 Commentaren
Neen, echt gerust waren we er niet in. We gingen ervan uit dat Vilvo en/of A'pen zou winnen (wat achteraf ook gebleken is) waardoor een gelijkspel nodig was om een plaatsje in de eindronde af te dwingen.
Groot was de opluchting toen Hullehem de SinpalsArena betrad met een onvolledige ploeg, wat ons toch reeds een mooie 4-0 bonus gaf. In een mum van tijd (39 minuten om precies te zijn) stoomden we door naar 8-0: boeken toe, een metertje bier, de rest van de wedstrijden was avondvulling.

Met grote verwachting keken we uit naar wat den Bla ons zou voorschotelen: toen de koude schotel tevoorschijn kwam was hier en daar toch wat ontgoocheling van de gezichten af te lezen, maar het moet gezegd: het was topkwaliteit! En laat ons eerlijk zijn: topatleten moeten hun dagelijkse portie vitamientjes binnenkrijgen, wat bij deze ruimschoots gebeurd was.
De avond was echter nog verre van gedaan: Galmaarden B werd uitgedaagd voor een partijtje mini/zaalvoetbal. We dachten het varkentje snel te kunnen wassen, maar na 45 minuten moesten we uiteindelijk de duimen leggen met 6-8: proficiat Kwekie & co! Hét moment van de wedstrijd mocht echter op het conto van Stefan geschreven worden: met een welgemikte trap lanceerde hij het leer vanaf 20 meter in het basketbalnet: klasse!

Nadien werd nog rijkelijk geëxperimenteerd met een plethora aan alcoholmengsels, waaruit de Cavils® geboren werd: het fris sprankelende van een cava gecombineerd met de voedingsrijke gerstbasis van een pils. Er werd nog getracht Stekkie te overtuigen een Hava te proberen, maar we visten achter het net. Volgende keer misschien?

Binnen 2 weken sluiten we het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen het Zele van de De Schoesitters. Hoogstwaarschijnlijk zijn beide teams zeker van het behoud, maar we willen nog een laatste keer knallen om ons topseizoen in stijl af te sluiten. U komt toch ook?

K. Terug naar Archief