Terug naar Archief

B team re united

Door Testtest Met 0 Commentaren

Vorige speelweek wonnen we met 9-7 thuis tegen Rooigem na een ware thriller. Dinsdagavond prijkte er weer dezelfde uitslag op het scorebord en om het thrillergehalte hoog te houden, zullen jullie pas aan het einde van dit bericht weten wie er aan het langste eind trok. (dus nog niet naar het einde van het bericht gaan aub!)

Op de weg naar Oudenaarde zat de sfeer er al goed in en zorgde het verloren schaap uit Duitsland ervoor dat zijne vader ( Muy Geerschout) goed opgepept werd : eens goed door elkaarschudden en wakker schreeuwen met muziek als 'we will rock you' en dergelijke. Daar er geen grasperkje te bespeuren viel bij het uitstappen kon Jeffrey jammer genoeg niet nog eens op de grond gelegd worden. Onze kapitein Robinho wachtte al vol ongeduld om de groene wei van Oudenaarde te betreden. 

Dan nu het matchverslag want dat is toch wat er hier verwacht wordt (ik bouw gewoon de spanning lichtjes op he). Sint Pauwels B nam een blitzstart en ging direct naar een 1-5 voorsprong. Muy was blijkbaar iets te veel door elkaar geschud en iets te scherp want hij verloor zijn eerste match tegen een sterk spelende youngster van Oudenaarde. Jeffrey was de 'sjansear' van de avond met op 9-9 in de belle twee netjes tegen mijnheer De Boever uit Oudenaarde. Maar toen begon de Sintpals machine te sputteren en mijnheer De Boever kon twee matchen op rij winnen en zo was zijn avond toch terug wat vrolijker. Al moest hij in zijn tweede match tegen Mathy niet al te veel moeite doen want het verloren schaap uit Duitsland kon zich in elke set maar zes punten opladen om vervolgens zijn kas (pallet) op te vretten over de spelstijl van de tweede man van Meteor.  Meteor bracht de stand in evenwicht : 6-6. Toen waren Jeffrey en Mathy terug aan de beurt. Jeffrey speelde erg sterk en won zijn derde match van de avond wat tot enige wrevel leidde bij de youngster die Guy had geklopt. Een zwevend object deed de trainende spelers van Meteor opschrikken (zij trainden achter ons). Mathy hervond zijn niveau en maakte met een wel erg lekkere backhand de bordjes op 6-8 (dju nu weten jullie al wie er gewonnen heeft en ben nog niet op het einde).  Toen kwam het moment van Guy die totdantoe een ongelukkige avond beleefde. Meerschout versus De Boever was letterlijk eenrichtingsverkeer. Met zijn noppen neutraliseerde hij de 'voaze ballen' van de lange noppen van zijn tegenstrever en daarna fusilleerde Guy met weergaloze forehands zijn tegenstrever 6-9 en de buit was binnen. Robin verloor zijn laatste match tegen Frederik na een erg spannende match waarbij een pietbal de match wederom besliste in de vijfde set. Matchverdeling : Jeffrey (3), Robin (2), Guy (2) en Mathy (2)

Na de match aten we nog een welverdiende pitta. Enkel onze pa moest in zijn beddeken kruipen omdat hij met de vroegen stond. De rest van ons moest de volgende dag niet gaan werken en we hebben hem dus wel een klein beetje gepest : sorry Guy!!! Hoe was het vandaag op je werk, niet te veel koppijn? 

Tot sebiet op de training, groeten van het B team

Terug naar Archief