Terug naar Archief

B-Ploeg doorstaat eerste grote test met nipte zege

Door Robin De Boom Met 0 Commentaren

Vrijdag 13 november mocht de B-ploeg aantreden tegen Wetteren A. Deze match had een 2de plaats als inzet.Voor het eerst dit seizoen mochten we eens tegen C0 klassementen spelen en dat was welgekomen na weken onder druk te hebben gespeeld...

Wij traden aan met De 3 C0'en en invaller Fred C6. De opstelling van de tegenstanders was 2X C0, C2, C4. Aan elkaar gewaagd op papier en dit leek zich ook te vertalen in het wedstrijdverloop. 

We gingen rusten met een 5-3 voorsprong. Frederik verloor van de 2 C0'en en Robin verloor van de C2. Ondertussen had Jeffrey de 2 C0'en (waaronder de 2de uit de top 10!) verslagen. En had Guy duidelijk een veel betere dag dan de voorbije weken.

Deze kloof werd behouden tot 8-6. De opdracht was simpel: ik of Guy moesten winnen. Guy speelde goed maar moest in de belle de duimen leggen tegen Dimitri De Wilde. Ikzelf speelde een van mijn betere matchen dit seizoen tegen Wim(ex B-speler!) en kwam 2-0 voor, maar Wim vocht terug en kwam tot 2-1 terug. Hierin leek ik te gaan winnen en kwam 10-8 voor, maar kon het voor de zoveelste keer dit seizoen niet afmaken. In de belle lukte echter alles en de 9-7 stond voor de zoveelste keer op het bord!

Met deze overwinning komen we op een gedeelde 2de plaats. Als we de eerste 2 weken volledig hadden gestaan, hadden we het maximum van de punten gehad... Volgende vrijdag op bezoek bij kampioen eeklo, we gaan toch proberen om die mannen eens wat tegenstand te bieden, want ze fietsen momenteel gewoon door deze competitie. Maar iedereen weet dat die 4 zotten van de B-ploeg tot vanalles in staat zijn ;-) Hopelijk krijgen we een mooie B-ploeg score op het einde...

Robin



Terug naar Archief