Terug naar Archief

A-ploeg zet nieuwe knalprestatie neer

Door Administrator Met 12 Commentaren 102x bekeken

Een Houthulst op volle sterkte in bedwang houden: je moet het toch maar doen! Wetende dat ondergetekende een ondermaatse prestatie neerzette, maakt de (overigens oververdiende) draw nog straffer. 

Fred, het grootste talent van het Waasland, was in zijn sas: beweeglijk,  overspinnen alsof het niets was, knallende forehands, verfijnde backhands: het was een lust voor het oog. Hij verdiende er 3, maar moest tevreden zijn met 2 zeges. B4 in wording, zonder twijfel.

Mr Rotary, de meest kritische speler van het Waasland. Met een stuk in zijn voeten toch nog 2 zeges meegraaien: er zijn er niet veel die het hem zouden nadoen. En toch, zoals steeds, weer mekkerend na de match owv het te vermijden puntenverlies.

Makkertje, de meest onvoorspelbare speler van het Waasland. Dit weekend was het nog eens van dattum: gewoonweg 3 b6'en prikken. Houthulst weet nu ook wat De Factor Guy betekent.

K. Piron kon slechts scoren tegen een  gefrustreerde tegenstander die wel weggeplukt leek uit de dierentuin. Te weinig, maar kom, beter dan 0/4 uiteraard. Alleszins: een wissel op de toekomst lijkt toch stilaan aan de orde, en wie is hiervoor beter geschikt dan Tom VDB, de grootsten brakker van het Waasland? Met de tips van Chris ( die overigens verantwoordelijk is voor de steile opmars van raspaard Snellinckx) moet dit zeker lukken.

En toch zijn we ondanks 7 zeges en 5 draws nog niet zeker van het behoud. Hallucinant eigenlijk. Dat heb je nu eenmaal wanneer grote clubs de puinhoop die de typeploeg heeft gecreëerd last minute nog proberen opkuisen. Volgend weekend zal er waarschijnlijk niet veel te rapen vallen in Schulen. Maar bij deze toch een poging: beste Schulenaars, let's play fair en laat spelers die in nationale thuishoren gewoon aan de kant.

K.

Terug naar Archief