Terug naar Archief

2 man en een boterkoek

Door Robin De Boom Met 0 Commentaren

Een speeldag(en dan vooral de laatste) in een vakantie staat altijd garant voor grote opstellingsproblemen. Het was deze keer niet anders... 39 man op onze sterktelijst en 9 man die niet konden spelen! Wie dan de rekening maakt dat wij 7 ploegen(en niet 6 zoals ikzelf eerst dacht :) )  en dus 28 plaatsen in te vullen hebben, weet dat ik bijna grijs geworden was.

Kind van de rekening: de B-ploeg, normaal 4 zotten samen, deze week enkel 2 man speelklaar. "Als we dan toch niet kunnen winnen, dan pakken we maar nen reserve zot mee" dachten de mannen van de B-ploeg. Daarbij hebben we een prachtige keuze gemaakt: Marc Segers, die in zijn eigen Dream-team zijn minste seizoen in jaren beleefde, maar zich wel wilde opofferen om met mij en den Guy naar melsele te trekken op een zaterdagmiddag in de paasvakantie.

Bij deze trokken we dus met 2 man en een boterkoek(Marc segers, ja hij is om in te bijten ;) ) naar melsele. Na de rookwolken op de trap te hebben getrotseerd, vonden we het nog donkere speelzaaltje van melsele. Of we tegen Bart of Hans Vandenieuwenhof moesten spelen konden we pas uitmaken toen zijn naam op het blad kwam te staan.

Ikzelf had me voorgenomen om met mijn nieuwe paletje geen enkele bal de duwen(in hoeverre dat ik dat anders niet doe...) en op alles te topspinnen. Aangezien ik niet kan topspinnen met mijn backhand heb ik de hele middag liggen rondlopen om mijn forehand te gebruiken. Nogal een geluk dat daar zetels staan!!! Gevolg was dus 20 setten topspinnen met mijnen nieuwen tenergy, ge kunt daar zelfs een touchéken met afspinnen heb ik gemerkt(sorry bruno:) )

Den Guy had weer eens een goeie dag en dan kwamen er commentaren van  de melseelse supporters als "Die kerel kan nu toch alles é!".

Marc speelde erg sterk(behalve de eerste match) en haalde enkele setten binnen.

Het eindresultaat was 10-6 voor melsele en hierbij blijven die mannen in eerste proviciale. Je zou zeggen een cadeau voor een ploeg die nog de punten nodig had, maar aangezien we naar Ronse ook met 2 man en een boterkoek(sorry dimi!) waren gegaan denk ik dat die mannen er wel verdiend ingebleven zijn!

Nu nog wat eindrondes hier en daar en ons seizoen zit er weer op! Hopelijk kan onze ploeg dezelfde samenstelling of althans dezelfde sfeer nog enkele seizoenen vasthouden. Een mens kan hem niet beter amuseren als in de B-ploeg waar niets moet maar altijd alles kan!






Terug naar Archief