Terug naar Nieuws

Speelweek - 7 (VTTL) (4)

Door Administrator Met 0 Commentaren

7e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

A-Ploeg – Hurricane A (B2-B6-C0-C0)                            6 - 10

 

Christophe Horemans               2

Stefan Snellinckx                     2

Tom Van Den Broeck                2

Frederik Van Hoyweghen          0

 

Er werd in de wandelgangen gefluisterd dat de topspeler van Hurricane (Serge Goffart) niet meer (of weinig) zou spelen. Maar deze ex A3-speler was er wel degelijk bij waardoor de match voor ons reeds begon met een 0-4 achterstand …

Onze start was dramatisch (0-5) en alle hoop op puntengewin leek reeds verdwenen. Maar iets over halfweg stond er toch een tussenstand van 4-6 op het bord en was een gelijkspel misschien toch nog mogelijk maar dan mocht niemand nog een wedstrijd verliezen en dat was uiteindelijk niet mogelijk.

Stefan kon Serge Goffart toch even in problemen brengen maar nadien stak hij nog een tandje bij en was het over.

Spijtig maar de strijd gaat verder en alles blijft nog mogelijk.

 

 

 

B-Ploeg – Gemo A (C4-D0-D4-E4)               13 - 3

 

Theo Klomp                              4

Nele Van De Voorde                 4

Stijn De Boeck                        3

Guy Meerschaut                       2                

 

 

Dat het snel bergaf kan gaan met een club, dat konden we zien aan de opstelling van Gemo A. De eens zo fiere en grote club trad aan in een opstelling die meer in 2e of 3e provinciale thuis hoorde. Hierdoor was er van een echte match nooit sprake en was de 13-3 einduitslag niet meer dan logisch. Theo en Nele lieten geen steekje vallen, Stijn verloor enkel van de talentrijke Samuel Cauwel. Voor Guy zijn dit de meest ondankbare wedstrijden en verloor daardoor twee partijen.

Na deze overwinning blijven we mooi derde in de rangschikking.

 

 

 

Rooigem-Gent E (C0-C2-C4-C6) - C-Ploeg                       10 - 6

 

Joris Malcontent                     2

Laurens Raes                           2

Ronny De Boom                         2

Jeffrey Suy                                      0

 

        

Opnieuw een spannende partij waarbij we toch steeds op achtervolgen waren aangewezen. Uiteindelijk moesten we ons na tussenstanden van 6-4, 7-5, 8-6

toch gewonnen geven. De thuisploeg trad aan in een zeer jeugdige opstelling aangevuld met C0-speler Nils Zenner. Rooigem is gekend voor zijn ijzersterke jeugdopleiding en dat konden we dus ook aan de lijve ondervinden. Joris moest zich duidelijk aanpassen aan de speelomstandigheden maar dit lukte hem uiteindelijk wel. Laurens was duidelijk bij de pinken en won zelfs van Nils (C0).

Spijtig dat Jeffrey niet in zijn dagje was want anders was een gelijkspel misschien nog mogelijk geweest. Net zoals voor onze A-ploeg blijft het knokken tot de laatste speelweek.

 

 

D-Ploeg – Hamme D (D0-D4-E0-E0)            11 - 5

 

Tom Vercruyssen            4

Filip Mortier                  3

Peter Daems                  2

Kathleen De Wachter     2

 

Omwille van de vorige verliespartijen was het absoluut noodzakelijk om opnieuw aan te knopen met de overwinning. Dit lukte maar het ging niet zonder slag of stoot als je de tussenstanden (0-2, 3-3 en 6-4) bekijkt. Onze ploeg kon ondermeer rekenen op een Tom Vercruyssen die stilaan opnieuw op “kruissnelheid” komt en dit hebben de tegenstanders geweten. Filip moest enkel buigen voor “gouwe ouwe” François Van Dender. Kathleen en Peter waren allebei goed voor een 2 op 4.

 

 

 

E-Ploeg – Hamme E (E2-E2-E4-E6)              12 - 4

 

Ewoud Jacobs                 4

Steven Ruys                   3

Matthijs Paelinck            3

Bram Geerinck                2

 

Ons E-team blijft het uitstekend doen. Hamme E kon enkel in het begin een beetje aanklampen maar uiteindelijk werd het na een tussenstand van 5-3 nog een duidelijke overwinning met 12-4 winstcijfers. Door omstandigheden trad Ewoud aan in het E-team en won al zijn partijen en dit zelfs zonder setverlies. Hopelijk geeft dit hem het nodige vertrouwen voor de toekomst.

 

 

Sterke Stut C (E2-E2-E4-E6) - F-Ploeg                 6 - 10

 

Jelle Koklenberg                     3

Joeri Vercauteren                   3

Stefanie Van Hoyweghen         2

Marc Segers                            2

 

Ook ons F-team blijft meer dan uitstekend  presteren want nu ging ook Sterke Stut C voor de bijl. Dit was vooral een collectieve prestatie met Jelle en Joeri toch als primussen (elk 3 op 4). Stefanie en Marc Segers zorgden voor de overige 4 winstpartijen. Het degradatiegevaar is bijna helemaal verdwenen. Houden zo !!!

 

 

Rooigem-Gent M (E6-E6-E6-NG) - G-Ploeg           1 - 15

 

Rik Taffeiren                          4

Nele Maes                               4

Arne Jacobs                                     4

Sven Peeters                           3

 

Er stond ook nu geen maat op onze G-ploeg want op bezoek bij de hekkensluiters moest enkel Sven één verliespartijtje toestaan. Rik, Nele en Arne zorgden voor een “full monty”.

We blijven mooi bovenaan meedraaien en volgende speelweek staat de wedstrijd tegen medekoploper Kruibeke F op het programma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Nieuws