Terug naar Nieuws

Speelweek-7 (VTTL 2021-2022)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

7e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

A-Ploeg – Rooigem-Gent D (B6-B6-B6-B6)              5 - 11

 

Tom Van Den Broeck                3

Frederik Van Hoyweghen          1

Jeffrey Suy                             1

Stefan Snellinckx                    0

 

Zonder de “Okapi-boys” beloofde het lastig te worden tegen het nummer twee in de reeks. Dit bleek ook zo te zijn in de wedstrijd want we hadden eigenlijk nooit uitzicht op puntengewin.

Tom bevestigde nogmaals dat hij thuis steeds op niveau is, enkel de bezoekende kopman Stijn De Brauwer was te sterk voor hem.

Frederik en Jeffrey konden elk éénmaal zegevieren.

De volgende twee speelweken (tegen Schulen C en Diest C) bieden (hopelijk) toch mogelijkheden om een beetje op te schuiven in de rangschikking. Naar boven uiteraard …

 

 

B-Ploeg – Olsene A          16-0 FF

 

 

Galmaarden C (C6-C6-D0-D0) - C-Ploeg        11 - 5

 

Filip Mortier                            2

Milan De Caigny                        2

Peter Daems                            1

Steven Ruys                             0

 

Op voorhand was een nederlaag zeker niet ingecalculeerd want Galmaarden C stond vrij laag in de rangschikking en onze ploeg kon opnieuw rekenen op kopman Filip. De thuisploeg trad (voor 3e provinciale) echter wel in een erg sterke opstelling (2x C6 en 2x D0) aan …

De start was erg gelijkopgaand (1-1, 2-2, 3-3) maar dan kwam de thuisploeg duidelijk onder stoom en liep uit naar 8-4 en nadien kwam “de 9” snel op het scorebord waardoor onze C-ploeg zonder punten uit het verre Galmaarden moest terugkeren.

Filip en Milan (winst tegen C6 en D0) boden het meeste weerwerk, Peter won van D0-speler Gunther Eeckhout. Captain Steven kon spijtig genoeg zijn mindere vorm (nog) niet opkrikken.

 

 

Maldegem C (E0-E2-E6-E6) - D-Ploeg          4 - 12

 

Walter Deprez                        3

Marc Segers                            3

Wannes Vandewiele                  3

Jarne Van De Walle                 3

 

Verslag Jarne:

 

Deze week trad de D-ploeg aan tegen Maldegem C. Onze afgevaardigden waren Walter ‘De Stille Killer’ Deprez, Marc ‘De Sirene’ Segers, Wannes ‘The Youngster’ Vandewiele en Jarne ‘The Captain’ Van de Walle.

Nog voor de match begon kregen we bericht dat onze youngster later ging toekomen. Gelukkig was hij derde man en begon hij niet als eerste. De tegenstander was immers heel sportief en vond dat niet erg waarvoor we hen nog eens willen bedanken.

We begonnen de match goed met twee overwinningen van Walter en Marc tegen de jonge E6 spelers die een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld. Dan was het de beurt aan Wannes en ikzelf. Wannes won overtuigend van E0 Lorenzo ondanks een heel korte opwarming. Ikzelf leverde een zwakke prestatie tegen E2 Jasper en zo was de stand 1-3 na vier matchen.

Vanaf dan ging het redelijk vlot en legde onze D-ploeg een foutloos parcours af tot 1-8. Onze youngster verloor toen een spannende belle tegen de andere youngster en de stand werd 2-8.

Het was aan onze ervaren mannen om de overwinning binnen te halen. Walter won een spannende match tegen E2 Jasper en Marc kwam terug van een 0-2 achterstand om de belle te winnen tegen E0 Lorenzo.

De overwinning was binnen en zowel Wannes als ikzelf wonnen onze laatste match tegen Shawn en Arne. Marc en Walter verloren jammer genoeg hun laatste matchen maar dat kon ons niet veel meer schelen.

De eindstand werd dus 4-12 en met de 4e overwinning in 5 matchen tonen we weer dat we in de D-ploeg beschikken over de perfecte combinatie tussen ervaring en jong geweld. 

 

 

Olsene C (E4-E6-E6-E6) - E-Ploeg                7 - 9

 

Hans Pauwels                            3

Jelle Koklenberg                      2

Erik De Caluwe                         2

Rik Taffeiren                           2

 

Verslag Erik:

 

Op papier moest een overwinning lukken …

Maar in werkelijkheid geven klassementen soms een verkeerd beeld.

Jelle en Erik begonnen elk met een vijfsetter, Erik won, Jelle verloor.

Hans en Rik diepten de kloof uit naar 1-4, met daarbij weerom een vijfsetter.

Dan ging het vlot naar 3-8, Erik geeft zijn match weg omwille van 2x setverlies met op het einde netballen, (2x11-9) en geen zin meer om eventueel nog eens een vijfsetter te moeten spelen, want bij 4-8 was de winst zo goed als binnen.

Niets was echter minder waar, zowel Jelle, Rik als Hans verloren, gelukkig kon Erik zich herpakken, en haalde het 9de punt binnen met een droge 0-3 winst.

 

Hoofdpunten :

 

- Hans vertrok vanuit Gent, maar had geen T-Shirt en short bij, en in een marcelleke en slip spelen zag hij niet zitten, Erik bezorgde hem het nodige, meer zelfs, gaf zijn "winners short" aan Hans en ei zo na won hij 4 matchen, maar de laatste verloor hij in een vijfsetter.

 

- in totaal werden er 9 vijfsetters gespeeld

- in totaal 22 sets beslist met 2 punten verschil

- slechts 5 matchen met driesetters

- alles volgens Corona richtlijnen

- na de match werden we verwend met Croque monsieur.

- uiteindelijk toch nog op een al bij al deftig uur terug aan de parking 01.00 u

- sfeer in ons team was top

- Hans was de beste met 3 op 4, Erik, Jelle en Rik elk 2 op 4

Terug naar Nieuws