Terug naar Nieuws

Speelweek - 5 (VTTL) (5)

Door Administrator Met 0 Commentaren

5e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

Heusden A (C0-C0-C0-C0) - A-Ploeg                    3 - 13

 

Tom Van Den Broeck                4

Christophe Horemans               3

Stefan Snellinckx                     3

Frederik Van Hoyweghen          3

 

Dit was een wedstrijd die MOEST gewonnen om zeker niet in de onderste regionen van de rangschikking te belanden. En als iets moet … dan lukt het soms niet. Maar onze jongens hebben het er schitterend vanaf gebracht en waren duidelijk veel te sterk voor de thuisploeg. Zeer positief waren de collectieve prestaties want elke speler won minimum 3 wedstrijden. Tom was echter de absolute uitblinker met een mooie 4 op 4, maar Christophe, Stefan en Frederik waren goed voor een puike 3 op 4.

Door deze overwinning staan we momenteel op een mooie 7e plaats. Volgende week wacht de belangrijke en moeilijke uitwedstrijd bij Gullegem C.

 

 

 

B-Ploeg –Madelon A (B4-C0-C4-C4)             9 - 7

 

Guy Meerschaut                       4                

Theo Klomp                              2

Nele Van De Voorde                 2

Kurt Beghyn                             1       

 

 

Het was gisteravond een beetje onwezenlijk want doordat de A-ploeg op vraag van Heusden de wedstrijd omwisselde, ging er maar één wedstrijd door in de “Hel van het Noorden”. Hierdoor was de wedstrijdsfeer helemaal anders maar dit belette onze jongens niet om ook Madelon A wandelen te sturen. Als je als ploeg kan rekenen op een fantastische speler als Guy Meerschaut dan kan je tegen iedere tegenstander winnen. Voorlopig kon hij zijn exploten enkel buitenshuis demonstreren maar dit behoort nu duidelijk ook tot het verleden. Als je een topspeler als B4-speler Tim Wauters met dergelijke cijfers kan kloppen … dan ben je “goe bezig”.

Natuurlijk moesten er nog minimum 5 overwinningen behaald worden en daarvoor zorgden Theo, Nele en Kurt.

Kortom, na 5 wedstrijden nog steeds niet verloren in deze moeilijke reeks. Chapeau !!!

 

 

 

Galmaarden A (C0-C0-C0-C0) - C-Ploeg                          13 - 3

 

Stijn De Boeck                        1

Jeffrey Suy                                      1

Ronny De Boom                         1

Laurens Raes                           0

 

        

Het beloofde een moeilijk avondje te worden want door de onbeschikbaarheid  van Robin en Joris stonden er voor het eerst 4 C4-spelers op het blad. De thuisploeg trad aan in hun sterkste opstelling en dat hebben we geweten.

“Ster van de avond” was toch Stijn die een schitterende prestatie “op de vloer” legde. Hij won van Pieter Meersman en verloor nog eens 2 belles. Hopelijk betekent dit voor hem het begin van een schitterende reeks.

Toch kwamen we als ploeg duidelijk te kort tegen deze toch wel sterke thuisploeg die zeker voorin zal eindigen in de eindrangschikking.

 

 

 

Hof Ter Burst A (D2-D2-D4-D6) - D-Ploeg         12 - 4

 

Filip Mortier                  3

Marc Franckaert            1

Ewoud Jacobs                 0

Peter Daems                  0

 

Onverwacht zware nederlaag tegen een op papier zwakkere tegenstander maar die natuurlijk kunnen profiteren van hun “specifiek” thuisvoordeel. Maar toch dergelijke verliescijfers liggen een beetje zwaar op de maag.

Positief was wel het heroptreden van Peter na zijn knieoperatie. Nu nog wat competitieritme opdoen en dan komt alles wel in orde voor hem.

 

 

 

E-Ploeg BYE                  

 

 

 

Meteor D (D6-E0-E2-E4) - F-Ploeg               3 - 13

 

Steven Ruys                             4

Marc Segers                            4

Jelle Koklenberg                      3

Joeri Vercauteren                   2

 

Onze F-ploeg blijft op zijn elan verdergaan want nu werd ook Meteor D met duidelijke 13-3 cijfers verslagen. Klassementen zeggen duidelijk niet altijd alles want op dit vlak was de thuisploeg zelfs sterker opgesteld dan onze ploeg. Steven en Marc verloren geen enkele partij en Jelle en Joeri zorgden voor de overige 5 winstpartijen.

De twijfels bij het begin van het seizoen zijn (tot nu) ongegrond gebleken, maar het seizoen is nog lang …

 

 

Egmont E (E6-NG-NG-NG) - G-Ploeg           2 - 14

 

Rik Taffeiren                          4

Nele Maes                               4

Yasmine Peeters                      3

Kevin Lossie                             3

 

 

En wat te zeggen van onze G-ploeg. Vorige jaren waren ze steevast terug te vinden in de onderste regionen maar dit jaar staan ze zelfs op een gedeelde 1e plaats !!! En inderdaad deze reeks is minder moeilijk dan de reeks in het Waasland maar je moet het toch nog altijd doen !!!

In deze confrontatie kon enkel thuisspeler (E6-speler Koen Van Holder) enig weerwerk bieden door zijn overwinningen tegen Kevin en Yasmine maar dit was toch veel te weinig om onze ploeg enigszins te bedreigen. Rik en Nele verloren zelfs geen setje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Nieuws