Terug naar Nieuws

Speelweek - 4 (VTTL) (5)

Door Administrator Met 12 Commentaren 102x bekeken

4e Speelweek TTC Sint-Pauwels (VTTL)

 

 

Hoeselt C (B6-C0-C0-C0) - A-Ploeg                      9 - 7

 

Christophe Horemans               3

Stefan Snellinckx                     2

Frederik Van Hoyweghen          1

Tom Van Den Broeck                1

 

Afdruipen met 9-7 verliescijfers in het verre Limburg … Er zijn plezantere dingen in het leven. De wedstrijd verliep heel evenwichtig. De tussenstanden (3-3, 6-6) bewijzen dit ten volle. Spijtig genoeg konden onze jongens bij een 8-6 stand het evenwicht niet herstellen. Gelukkig konden ze huiswaarts toch nog een filmpje (naar verluidt geen Oscar-winnaar) meepikken in de autobioscoop van Christophe.

Volgende week moet er zeker gewonnen op bezoek bij Heusden A.

 

 

 

Lobos A (C2-C2-C2-C2) - B-Ploeg               6 - 10

 

Guy Meerschaut                       4                

Kurt Beghyn                             2      

Theo Klomp                              2

Nele Van De Voorde                 2

 

Onze B-ploeg blijft het meer dan uitstekend doen !!! Nu moest de leider voor de bijl. De thuisploeg trad aan in de verwachte opstelling (4 x C2). Door alweer een fantastische prestatie van Guy (amper 2 setjes verloren) en de meer dan degelijke prestaties van Kurt, Theo en Nele (elk 2) blijft onze ploeg ongeslagen en is een mooie (en ook een beetje onverwachte) 2e plaats in de rangschikking oververdiend.

Volgende week staat de moeilijke thuiswedstrijd tegen Madelon A op het programma.

 

 

 

C-Ploeg – Melsele A (C0-C2-C2-C4)                       9 - 7

 

Robin De Boom                         3

Jeffrey Suy                            3

Joris Malcontent                     2

Stijn De Boeck                        1

        

En wat dan gezegd van de C-ploeg. Ook deze ploeg blijft voortreffelijk presteren. In tegenstelling tot vorige speelweek trad Melsele A nu wel aan in hun sterkste opstelling. Dit zorgde voor een spannende wedstrijd met uiteindelijk toch een 9-7 thuiszege op het bord. Deze overwinning was vooral de overwinning van het collectief met Robin en Jeffrey toch als absolute uitblinkers.  Maar ook Joris (in zijn eerste thuiswedstrijd) en Stijn deden hun duit in het zakje.

 

 

 

D-Ploeg – Kruibeke C (C6-D0-D2-D2)         12 - 4

 

Laurens Raes                  4

Filip Mortier                  3

Tom Vercruyssen            3

Ewoud Jacobs                 2

 

Omwille van de vele onbeschikbaren in de F-ploeg moest er heel wat geschoven worden in de hogere ploegen om geen forfait te moeten geven. Hierdoor trad de D-ploeg aan in een wel zeer sterke opstelling. Maar ook de bezoekers uit Kruibeke kwamen in een sterke opstelling afgezakt. Toch was onze ploeg duidelijk te sterk met zware 12-4 winstcijfers tot gevolg. Laurens deed zijn rol van “versterking” alle eer aan want hij verloor amper één setje. Filip moest zijn eerste verlieswedstrijd toestaan (tegen Steven Janssens) na een reeks van ongeveer een 32-tal wedstrijden zonder verlies. Respect.

Ook deze ploeg doet het dus meer dan uitstekend met een gedeelde 2e plaats in de rangschikking.

 

 

E-Ploeg – Buggenhout B (D2-D2-D4-E2)                         12 - 4

 

Marc Franckaert            4

Bram Geerinck                4

Kathleen De Wachter     3

Arno Segers                            1

 

 

De “goednieuws-show” blijft duren want ook de E-ploeg (in een onuitgegeven sterke opstelling) was veel te sterk voor de bezoekers uit Buggenhout. Natuurlijk, als je in een dergelijke opstelling kan aantreden in 4e provinciale dan is puntengewin zowat verzekerd maar toch …

Bedankt Kathleen, Marc en Bram in het belang van de club. Maar zie,voor Bram was dit een welgekomen wedstrijd om het vertrouwen op te krikken. Marc had blijkbaar een deugddoende vakantie achter de rug want ook hij was foutloos. Kathleen moest enkel in haar laatste wedstrijd tegen kopman Seppe De Batselier de duimen leggen.

 

 

F-Ploeg- Merelbeke H (E2-E2-E4-E4)         10 - 6

 

Steven Ruys                             4

Stefanie V. Hoyweghen            4

Marc Segers                            1

Ivo Van Hoye                           1

 

Bij het begin van de week nog forfait moeten geven omwille van een onvoldoende aantal spelers en dan uiteindelijk een belangrijke mooie overwinning behalen …

Ook hier een welgemeende dank aan Steven en Stefanie voor hun aantreden. Dit bewijst de huidige mogelijkheden van onze club want ook een groot aantal afwezigen kunnen wij (probleemloos) opvangen.

 

 

G-Ploeg – Wetteren E (NG-NG-NG-NG)      15 - 1

 

Arne Jacobs                                     4

Tibo Duymelinck                       4

Leen Vandenberghe                  4

Kevin Lossie                             3

 

 

Bijna forfaitcijfers op het bord. Enkel Kevin moest één partijtje aan de bezoekers laten. Arne, Leen en Tibo (hij maakte zijn debuut in de VTTL) waren ook veel te sterk voor de bezoekers. Ook onze G-ploeg doet het boven verwachting uitstekend want deze gedeelde 2e plaats, dat had niemand verwacht en verhoopt … Ook plezierig voor de nieuwe ploegkapitein Erik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar Nieuws