Terug naar Nieuws

Speelweek-2 (VTTL 2019-2020)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Speelweek-2: VTTL (2019-2020)

 

Verslagje A-ploeg (Karel):

Logische nederlaag tegen een sterkere tegenstander. Enkel Jorik kon een vuist maken en prikte er 3, Bart en Guy vulden aan tot 5. Karel kon de vele trainingsarbeid nog niet omzetten in winst.

De balletjes in tomatensaus maakten echter alles goed. Bedankt Twan voor het tentoonspreiden van zoveel culinair vakmanschap.

 

Verslagje B-ploeg (Kurt):

Pijnlijke 7-9 nederlaag.

Tot 4-6 verliep alles op schema, maar daarna maar één keer meer kunnen winnen.

Matchwinnaar bij Meteor: Frederik Flamand die 4 op 4 scoorde weliswaar na  drie belles met 2 punten verschil en met het nodige geluk.

 

Verslagje C-ploeg (Peter):

Sint- Pauwels C                                         Sint-Niklaas C  ( DO,  D2, D2, E0)

Theo 4

Filip 4

Stijn 3

Peter 3

 

 

Goed begonnen is half gewonnen.

Na vier wedstrijden was het 4-0. Dan lijkt de tegenstander op Anderlecht: “jonge ploeg met talent, vol goede wil maar weinig kans om te winnen.”

Logische zege tegen een ploeg met drie D-spelers en een E0 in tweede provinciale. Theo kon rustig ook de andere wedstrijden in de zaal volgen tijdens zijn matchen. Filip blijft na twee wedstrijden ongeslagen. Stijn en Peter lieten elk één wedstrijd liggen. De benjamin van vorige week was deze keer overigens de oudste van het hele veld.

Uitspraak van de week: “ Het gaat wel snel bergaf met de C-ploeg. We verloren dubbel zoveel matchen als vorige week” ( Stijn).

 

Verslagje D-Ploeg (Steven):

De verplaatsing naar Egmont werd gemaakt in de spiksplinternieuwe Hyundai Ix30 van Joeri. De eerste die ons in de Zottegemse bunker mocht verwelkomen, was de vrouw van de voorzitter van onze bevriende burenclub uit Sint-Niklaas. Zij kwam haar eega en ploegmaats aanmoedigen in de andere reeks van 3de provinciale.

Vorig seizoen stond Egmont A ook in onze reeks. Toen was de samenstelling van deze ploeg echter heel anders. De beste spelers van vorig jaar zijn voor dit seizoen niet meer aangesloten. Jammer dat een toptalent zoals Arne Ghijs gewoon stopt met tafeltennis. Het is waar dat 3de provinciale, 2 reeksen te laag is voor hem, maar hij zou ook aanbiedingen van Oudenaarde en Merelbeke naast zich neergelegd hebben...

Dat gaf onze D-ploeg alleen maar meer kans op succes. Maar uiteindelijk kwamen elk van onze 4 spelers nog een percentje te kort. Ouderdomsdeken Yves Depré kwam pas na de pauze onder stoom, waardoor zijn eerste 2 partijen jammerlijk verloren gingen. Arne ondervond toch nog iets te veel hinder van zijn 'hangover' na een zware verjaardagsnacht. Toch wist onze junior vlagen van zijn kunnen zien en liet hij de plaatselijke kopman verweesd achter. Joeri blijft een rare snuiter. Ook hij kan het niveau zeker aan, maar mentaal... In een sport zoals tafeltennis is het o zo belangrijk om jezelf te focussen op je eigen spel en niet met andere randzaken zoals je tegenstander, scheidsrechter, supporters of iets anders bezig te zijn. Met de juiste klik in zijn hoofd moet hij een vaste waarde in 3de provinciale kunnen worden. Captain Steve won dan wel 2 partijen, ondergetekende kon niet tevreden zijn over het behaalde niveau. Gelukkig kan er door eersteklas gepingel af en toe een wedstrijd over de meet getrokken worden. Zo verlieten we Zottegem met het nodige Adler vocht in het lijf en een 11-5 nederlaag in de rugzak. Op naar volgend weekend om de overgebleven vraagtekens weg te vegen.

Terug naar Nieuws