Terug naar Nieuws

Speelweek-15 (VTTL 2022-2023)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Stekene C - Sint-Pauwels A: 9-7

(C0, C0, C2, C6) - (B6, C0, C2, C2)

 

Personeelsproblemen (geen Okapi-boys en een zieke Joris) voor kapitein Stefan noopten hem ertoe zelf aan te treden op Stekene, wat niet voorzien was. Voeg daar nog een half fitte Frederik bij en een Tom die niet in zijn normale doen is, dan kan je op een counter lopen bij de buren uit Stekene. 

De match begon dramatisch na verrassend verlies van zowel Stef tegen Geoffrey Weinand en Tom tegen Lucas Van Hauwermeiren, allebei in de belle. Gelukkig kon Frederik zijn eerste match, ook al na 5 sets, wel winnend afsluiten. De kloof was echter gemaakt: 3-1 en die zou de hele avond op het scorebord staan, omdat zowel Manu als Lucas voor de thuisploeg om beurten al hun wedstrijden wisten te winnen. Daardoor liet onze A-ploeg een nipte maar zure nederlaag optekenen. Verrassende uitslag volgens de 'kenners', vooral omdat Jeroen Buysse voor de thuisploeg geen enkele match kon winnen. De verdeling bij Sinpals: Tom 2, Frederik 2, Jeffrey (gesteund door vader Erik) 2 en Stefan 1.

 

QLT Gent B - Sint-Pauwels B: 8-8

(C6, D0, D2, D4) - (C4, C4, C4, C6)

 

Verrassend puntenverlies van onze B-ploeg, vooral als je het scoreverloop ziet. Captain Kurt kon rekenen op z'n type basisopstelling en aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht. Sinpals freewheelde naar een 0-6 voorsprong. De 3 punten leken een zekerheid, maar om onverklaarbare reden keerde de match helemaal! Guy raakte geen bal meer en ook Kurt kon geen deuk meer in een pakje boter kloppen. Milan kende malchance door 2x een belle te verliezen. Gelukkig kon 'good old' Stekkie ternauwernood 2 belles winnende uit de brand slepen om een wenkende nederlaag af te wenden. Guy 2/4, Kurt 2/4, Milan 1/4 en Stijn 3/4 zorgden voor de puntendeling.

 

Sint-Pauwels C - Ninove D: 16-0

(C4, D0, D4, D6) - (E0, E4, E6, E6)

 

Van een match was hier geen sprake. Onze C-ploeg walste over de 'tegenstand' heen. Ninove gedeeld hekkensluiter in 3de provinciale zal het moeilijk hebben om zich te redden. Links en rechts wisten de Ninovieters wel een setje af te snoepen, maar invaller Koen, Filip, Steven en Wannes bleven zonder probleem foutloos en toverden daarmee  een forfaitscore op het wedstrijdblad.

 

Sint-Pauwels D - Ninove E: 14-2

(E2, E2, E2, E2) - (E6, E6, E6)

 

Ook in het tweede duel Sinpals vs Ninove was er geen spanning. De bezoekers konden slechts 3 spelers afvaardigen, waardoor de winst al voorhand zo goed als zeker was. Enkel Jelle en captain Jarne lieten zich verrassen. Marc S en Walter bleven foutloos. Zo blijft onze D-ploeg uitzicht houden op de 3de plaats in het klassement terwijl Ninove in de kelder blijft kamperen.

Terug naar Nieuws