Terug naar Nieuws

Speelweek-3 (Speeljaar 2022-2023)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Sint-Pauwels A - Ninove B: 12-4

(B6, C0, C2, C2) - (C2, C2, C6, D0)

 

De 3de speelweek was voor Sinpals de meest succesrijke tot nu toe. Alle ploegen die in actie kwamen, gingen met de volle buit aan de haal. In 1ste provinciale kende onze A-ploeg weinig problemen met Ninove B. Ons fanionteam onderging enkele personeelswissels en kon voor het eerst dit seizoen rekenen op Tom VdB en Jef(frey) Suy. De bezoekers traden niet aan op volle sterkte en dat hebben ze geweten. In een mum van tijd ging het naar 6-0. Van spanning was dus weinig sprake. Nadien was het vooral consolideren en uitbouwen van de voorsprong. Tom kende een probleemloze avond en moest in totaal slechts 1 setje toestaan. Fred 3/4, Jef 3/4 en Stef 2/4 zorgden voor de overige winstmatchen.

 

Sint-Pauwels B - Merelbeke G: 13-3

(C4, C4, C4, C6) - (D0, D2, D4, D6)

 

Een beetje hetzelfde verhaal bij onze B-ploeg die op papier veel sterker was dan de bezoekers uit Merelbeke. Ook aan tafel werd het verschil snel duidelijk. Stijn speelt al heel het seizoen op hoog niveau en etaleerde ook zaterdagavond zijn bloedvorm. Zelfs met het nodige gerstenat in zijn lijf freewheelde hij naar een full monty. Ook chef-kok Theo bleef foutloos. Enkel Guy 3/4 en Milan 2/4 lieten enkele steekjes vallen. Zo blijft onze B-ploeg in het klassement in de slipstream van het koptrio.

 

Meteor B - Sint-Pauwels C: 6-10

(C2, D2, D4, E2) - (C4, D0, D6, E2)

 

Heel wat personeelsproblemen bij de C-ploeg. Het was krabben om volwaardig 4-tal naar Oudenaarde te sturen. 'Vaste waarde' Ronny, die eigenlijk reserve is voor de B-ploeg mocht zo voor de 3de keer op rij aantreden in 3de provinciale. Ook bij Meteor was het een onuitgegeven opstelling met 3 verschillende letters in de basis. C2 speler Baptiste Bercez was daarin de absolute blikvanger. Zonder probleem legde hij zonder setverlies 4 Waaslanders over de knie. Het was dus zaak voor onze jongens om te scoren tegen de andere 3 spelers. En dat deden ze met verve. Vooral youngster Wannes toonde het talent dat in hem verscholen zit. Net als Wannes scoorden materiaalspeler Filip en kapitein ad interim Ronny 3 op 4. Supersub Marc Segers zorgde voor de laatste winstmatch. Door deze zege drijft ook onze C-ploeg mee in de subtop van de ranking.

 

D-ploeg bye

 

Terug naar Nieuws