Terug naar Nieuws

Speelweek-17 (VTTL 2022-2023)

Door Ronny De Boom Met 12 Commentaren 102x bekeken

Aalst A - Sint-Pauwels A: 3-13

(C2, C4, C4, D4) - (B6, C0, C2, C4)

 

Op bezoek bij de rode lantaarn kwam onze A-ploeg nooit in de problemen. De start ging vlot en het was verrassend genoeg enkel Frederik die zijn eerste partij tegen Sami verloor, na zijn knalprestatie vorige week. Daarna moest ook Bart even herbronnen na een counter van Laurens Neerinckx. Nadien rijfden zowel Frederik als invaller Kurt niet zonder moeite een vijfsetter binnen wat resulteerde in een 2-6 tussenstand halfweg. De hekkensluiters in eerste provinciale lagen in de touwen en konden daarna geen vuist meer maken. De Ajuinen stonden met een vertimmerd 4-tal op de feuille, met de wederoptredende Daan De Mulder na een zware knieblessure en D-speler Patrick De Deyn. Geen feest dus voor Aalst in hun 'Carnavalwedstrijd'. Wel een clean sheet voor zowel Tom als Kurt, Bart 3/4 en Frederik 2/4 zorgden voor de overige winstmatchen.

 

Galmaarden A - Sint-Pauwels B: 10-6

(C2, C2, C4, C4) - (C4, C4, C4, C6)

 

De verste verplaatsing van het jaar werd ook de langste voor onze B-ploeg na een ongeval en bijhorende file op de E40. De verstoorde voorbereiding liet zich voelen in de eerste wedstrijden. Zowel Stijn, Milan als Theo wisten geen set te winnen. Guy daarentegen voelde zich in zijn 'nopjes' op de tegelvloer en raasde naar winst tegen Xander Lievens. Weinig beterschap in de tweede speelronde voor Milan en Theo die geen poot aan de grond kregen, Stijn daarentegen gaf een 2-0 voorsprong nog uit handen, terwijl 'Meerchaud' een tweede streepje achter zijn naam schreef. De koffie bracht beterschap voor Theo, die een eerste keer kon klauwen. Stijn bleef een beetje aanmodderen terwijl Guy als een razende te keer bleef gaan. Milan kende pech in een uiterst spannende belle tegen Lawrence Vandendaele. Bij 8-4 was het kalf bijna verdronken, maar door het verlies van zowel Milan als Stijn kon onze B-ploeg geen aanspraak maken op meer. Jammer, want Makkertje kende 1 van zijn topavonden door alle 4 zijn partijen met 3-1 winnend af te sluiten. Ook Theo sloot zijn avond positief af met een vlotte 3-0 tegen Xander.

 

Sint-Pauwels C - Zele C: 12-4

(C4, D4, D4, D6) - (D2, D4, D4, D6)

 

Onze C-ploeg kende een probleemloze avond tegen het bezoek uit Zele. Enkel Zelenaar Tom De Rybel liet zijn 8-hoekig palet spreken met zowel zeges tegen Peter, Wannes als Steven. Zijn ploegmaats konden het goeie voorbeeld niet volgen want onze C-ploeg liet enkel kruimels over voor de rest, al moest Wannes diep gaan om de overwinning over de streep te trekken tegen Thor Rzoska. Toen het er niet meer toe deed, liet Peter het lopen tegen Evert Iserentant. Reservist Koen VdW kende een rustige avond zonder setverlies. Zo blijft onze C-ploeg in derde provinciale op een mooie 3de plaats.

 

Sint-Pauwels D - Aalst E: 12-4

(E2, E2, E2, E2) - (E2, E4, E4, E6)

 

Het D(ream)-team volgde het goeie voorbeeld van de C-ploeg door gemakkelijk de maat te nemen van Aalst E. Het is duidelijk dat carnaval pas op zondag start...

Opvallend was dat Ajuin Sener Topcular, vrij gemakkelijk al zijn matchen won, wat meteen ook de verdeling van onze jongens duidelijk maakte: Arne, Walter, Marc S en Jarne elk 3 matchen. 

 

 

Terug naar Nieuws